wat zijn
DE BESTE CHICKEN NUGGETS VAN NEDERLAND? 

In Nederland is de klant koning, maar bij BURGER KING® is natuurlijk iedere burger king. Dat is het thema van BURGER KING® Nederland en de drijvende kracht achter alles wat BURGER KING® doet. Immers, als het om een king gaat dan is alleen het allerbeste goed genoeg. Dat geldt niet alleen voor de burgers, maar ook voor de nieuwe chicken nuggets. Die zijn beter en lekkerder dan de chicken nuggets hiervoor, maar uit onderzoek blijken chicken nuggets van BURGER KING® zelfs lekkerder dan die van de concurrent.

Campagne Chicken Nuggets
Dit inzicht was het uitgangspunt voor de nieuwe campagne voor BURGER KING®: Van alle chicken nuggets is er maar één die zich king mag noemen. SuperRebel ontwikkelde de campagne, waarin we willekeurige bezoekers (geen acteurs) van een BURGER KING® restaurant de nieuwe nuggets in een blinde test lieten proeven en vergelijken met de nuggets van een grote concurrent. Door niet te kiezen voor acteurs, maar voor echte bezoekers kregen we grappige, verrassende en vooral eerlijke, niet voorgekookte reacties. Uiteindelijk bleek de conclusie uit het onderzoek ook in de praktijk op te gaan: Van alle chicken nuggets is er maar één die zich King mag noemen.

Internationale Crown campaign
Het is de kracht van de internationale Crown-campaign, waarin we mensen een BURGER KING® kroon opzetten en openstaan voor spontane reacties. Ook daarin komt het thema terug en maken we iedere burger king. Het levert spannende draaidagen op, maar de beloning is een ongelooflijke hoeveelheid content voor o.a. een tv-commercial, online video en social media. De campagne loopt nog steeds en zorgt voor nieuwe fans en nieuwe omzet. Voor deze campagne heeft SuperRebel.com samengewerkt met het team van BURGER KING® Nederland, Frequin TV en YourSocial (a Merkle company).