Follow

Thumbnail_Kotug_Film.jpg
1 okt. 2019

KOTUG INTERNATIONAL. STAYING AHEAD

KOTUG International is a leading Towage Services provider, with a fleet of 100+ tugs active across the globe. KOTUG’s areas of expertise include Terminal Towage, Harbour Towage, Offshore Operations and Salvage Operations. KOTUG charters vessels to clients worldwide on short and long term contracts. Her long-standing knowledge is consolidated in the Maritime Excellence Center which provides training and consultancy. Headquartered in The Netherlands, KOTUG is active in Europe, Russia, Asia, Australia, Africa and the Caribbean and continues to expand its operations worldwide. KOTUG combines global knowledge with local expertise in several Joint Ventures with local partners. KOTUG is renowned for establishing solid, long-term business relationships with clients in industries such as Oil & Gas, Mining, Renewables, Offshore and Port Authorities. KOTUG is firmly committed to the highest industry standards of health, safety, environment, quality and security. With roots going back as far as 1911, KOTUG is a family-owned company. KOTUG fosters a highly innovative culture that has brought forth inventions such as the Rotortug®, E-Kotug, Infield Support Vessel (ISV) and Heat Recycling System. KOTUG provides sustainable towage and related services to the maritime industry, exceeding clients’ expectations. SuperRebel.com created and produced the new 'Ahead in Towage' corporate film for Kotug International in cooperation with Video Agency. The film will be used to increase Kotug businesses internationally. The aim is to get potential customers interested in the vision and culture of the company, so that they are even more likely to engage with Kotug on a global scale.

Thumbnail_bbq.jpg
29 sep. 2018

WHAT HAPPENS...

Op 27 september 2108 was het weer zover. Het jaarlijkse relatie event van SuperRebel®. Omdat het ieder jaar groter wordt, moesten we ook dit jaar weer wat nieuwe troeven bedenken om een leuke en bijzondere sfeer te creeren. Gelukkig heeft onze eigen Tosca dit jaar weer de organisatie op zich genomen. Alles was perfect geregeld. En als je samenwerkt met Moeke, Dokter Worst, Tommy's BBQ, STRND, DJ Bart de Bont, Cook&Boon, Renova BMW, House of Pertijs, Aimee by Me, Brasson en alle creatieve collega's van SuperRebel, dan krijg je een bijzondere cocktail van leuke dingen die samen iets moois maken. Na 3 dagen regen was daar ineens de mooiste dag van september. Een heerlijke temperatuur en een felblauwe lucht. Alles zat mee. De muziek was helemaal leuk en drank was in overvloed aanwezig. De bijzondere STRND cocktail was zalig maar of het verstandig was... Uiteindelijk waren er meer dan 150 gasten. Collega's, klanten, partners, fotografen, filmers. Te gek om te zien hoeveel mensen ons bureau en merk een warm hart toedragen. What happens at SuperRebel stays at SuperRebel. Dus helaas kunnen we niet alles met iedereen delen. Een ding is zeker, het was de beste SuperRebel bbq ooit. Was het de muziek, de drank of waren het de foodtrucks? Het waren natuurlijk vooral de gasten. Hopelijk is iedereen er volgend jaar weer bij. Dat geldt ook voor de mensen die er dit jaar helaas niet bij konden zijn. Graag willen we iedereen heel erg bedanken. Het feit dat we zoveel lieve, mooie mensen om ons heen hebben verzameld motiveert ons iedere dag weer om nog beter werk te maken. Dat maakt ons SuperRebel®.

Thumbnail_JohnWest.jpg
7 sep. 2018

DIT IS RECLAME OP Z’N BEST MET JOHN WEST

SuperRebel® heeft samen met John West de nieuwe positionering van het merk ontwikkeld. Met het thema ‘Vis op z’n best’ gaat John West de komende tijd de verschillende pijlers van het merk verder uitdiepen. De vis van John West is namelijk ook echt vis op z’n best. Het is duurzaam en wordt verantwoord gevangen. De vis van John West wordt vers verwerkt, het is gezond, gevarieerd en past perfect in een verantwoord leefpatroon. Allemaal verhalen die met het nieuwe thema ‘Vis op z’n best’ binnen uiteenlopende media en middelen worden gecommuniceerd en geactiveerd. De campagne moet niet alleen consumenten inspireren om vaker vis van John West te eten, maar ook inspiratie bieden voor de verschillende partijen waarmee John West werkt. Van social media tot de winkelvloer. Inmiddels zijn de Zalmstukjes onder het nieuwe thema geïntroduceerd. Binnenkort volgen meer thematische uitingen. Daarnaast staat een winkelvloeractivatie voor het najaar in de planning en wordt er achter de schermen druk gewerkt aan den introductie van een nieuw product. Op het gebied van content marketing werkt John West samen met gr8 agency. Zij hebben een uitgebreide social media campagne ontwikkeld die aansluit bij het thema 'Vis op z'n best' en bovendien hebben ze partnerships gesloten met diverse ambassadeurs en Strong Viking. Lees hier het hele gr8 verhaal (link https://www.gr8.eu/work/john-west-vis-op-z-n-best). SuperRebel.com is an international creative agency. We develop brave new brands and we energise existing brands. By all means. We are the ultimate agency for entrepreneurs and entrepreneurial marketeers who want to get the best out of their brands. Just like we do with our own brand. #bebrave

Thumbnail_BAS.jpg
23 aug. 2018

Misschien wel de meest succesvolle wervingscampagne ooit

BAS Group kwam enige maanden geleden naar ons toe met een bijzondere vraag. Het hypermoderne logistieke bedrijf dat een stormachtige groei kent zocht jonge nieuwe chauffeurs. Minimaal 10. Met als doel deze zelf op te leiden. Dat leek een vrijwel onmogelijke opdracht. Immers, chauffeurs zijn op dit moment een schaars goed. Ze zijn vrijwel onvindbaar. Toch zijn we samen met de klant gaan nadenken over een slim idee. We bedachten de uiting 'BAS Group zoekt chauffeurs zonder rijbewijs'. Een sterk singleminded idee. Om op te vallen kozen we voor een in deze sector niet gebruikelijk medium. We kozen voor abri's, driehoeksborden en een megaboard langs de A16. Lokaal in Breda en Etten-Leur. Daarnaast was de campagne zichtbaar op de website van BAS Group. De ingredienten: een opvallende uiting met heel veel stopping power, traditionele media waar niemand omheen kon, een heldere boodschap. Het resultaat: meer dan 100 sollicitanten, meer dan 10 chauffeurs aangenomen, een prachtig free publicity verhaal in de dagbladen en heel veel leuke reacties. Uiteindelijk is de campagne stop gezet omdat er geen vacatures meer waren. De totale kosten bedroegen vele malen minder dan wanneer een headhunter was ingeschakeld. En los daarvan heeft de campagne niet alleen meer opgeleverd dan verwacht, maar vooral ook heel veel positieve pr en goodwill gecreëerd. Voor het merk BAS Group. Wij kregen het vertrouwen en hebben wederom bewezen dat je met een creatieve campagne zeer grote successen kan realiseren. Ook als er maar beperkte budgetten zijn. We willen opvallend creatief werk maken, maar vooral werk dat scoort. Voor kleine en grote klanten. Maar altijd voor klanten met de juiste mentaliteit. Dat maakt SuperRebel anders. Wil je ook graag weten wat SuperRebel voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak met Lorenzo Bas. Tel + 31 76 5027738.

SR_Thumbnail.jpg
7 jun. 2018

SUPERREBEL VERSTERKT MET ERVAREN RAAD VAN ADVIES.

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Jeroen Veth, Edward Hendrickx, Lisette Spaanbroek en Aad Boon zijn toegetreden tot de Raad van Advies van SUPERREBEL GROUP. Jeroen Veth heeft ervaring opgedaan bij Merrill Lynch en was daarna een van de oprichters en CEO van Zecco/Tradeking in de USA. Jeroen heeft enorm veel ervaring met het bouwen van sterke organisaties en is nu investeerder bij diverse bedrijven. Edward Hendrickx was tax lawyer bij PwC en is nu partner van het succesvolle adviesbureau EJP. Edward is een van de beste fiscalisten van Nederland. Lisette Spaanbroek was bestuurder bij PwC en Euronext. Sinds kort is ze een van de partners bij HVK Stevens. Lisette is een zeer ervaren bestuurder en heeft al op jonge leeftijd haar sporen verdiend in de wereld van corporate finance. Aad Boon is misschien wel een van de meest gelauwerde marketing mensen van Nederland. Hij is jaren marketing directeur geweest bij oa We International, Ahold en 3Suisses. Op dit moment is hij interim directeur bij Van Gils. Aad Boon is zeer goed in het neerzetten van uitbouwen van internationale merken en heeft ook heel veel online marketing ervaring. Voor SUPERREBEL GROUP, is het geweldig om mensen als Jeroen, Edward, Lisette en Aad te kunnen benaderen om ideeën te toetsen en hulp te vragen bij het stroomlijnen van de organisatie. SUPERREBEL zit boordevol met wilde plannen en heeft serieuze ambities. Met deze Raad van Advies kunnen gebruik maken van enorm veel ervaring op ieder gebied. Wij zijn heel trots dat wij deze fantastische mensen bereid hebben gevonden om SUPERREBEL te adviseren en verder te helpen met de volgende stappen naar volwassenheid. Als SUPERREBEL beter wordt, dan worden onze opdrachtgevers daar ook beter van. Lees meer over de achtergronden van de mensen in onze Raad van Advies via de volgende link: https://www.superrebel.com/people.

Beat the ordinary

Thumbnail_Docc_Control.jpg
7 jun. 2017

WHAT’S UP DOCC?

Als je ziek bent of iets onder de leden heb, dan ga je naar de dokter. Maar wat doe je als er iets mis is met je gebouw, als er ergens een probleem is of er iets gerepareerd moet worden. Dan raadpleeg je Docc Control. Met deze app krijgen gebouweigenaren, huurders en facilitair managers meer inzicht en vooral meer grip op de conditie van een gebouw of object. Als je wilt weten wat de algehele staat en conditie van je gebouw of object is, dan vraag je naar Docc Control. Of nog beter: What’s up Docc? Dankzij de Docc worden problemen als technische storingen, mankementen en lekkages eerder gesignaleerd en opgelost. Wat een dokter doet voor jou als persoon, doet de Docc voor je bedrijf, object of event. SUPERREBEL ontwikkelde de strategie, huisstijl, tutorials en in samenwerking met de bekende Rotterdamse illustrator Stang het character Docc. Met Docc creëren we een nieuw fenomeen binnen het bedrijfsleven. Een populaire uitspraak die snel opgepikt kan worden door de verschillende doelgroepen. Het was ooit Bugs Bunny die het introduceerde: What’s up docc? Nu zetten we de Docc in als character en personificatie van de app Docc Control. De autoriteit als het gaat om de conditie van je gebouw. Als er iets kapot gaat of er moet iets gerepareerd worden, dan roept straks iedereen: What’s up Docc? Jan de Ruiter, Founder and CEO Docc Control: "We zochten een bureau dat ons merk snel in de markt kan zetten, maar ook een bureau dat out of the box kan denken. SUPERREBEL heeft laten zien dat ze de markt en doelgroep begrijpen. Het was hun idee met met een character te komen en wij zijn ervan overtuigd dat dit onze propositie samen fors gaat versterken. Wij zijn erg trots op het resultaat en blij met de samenwerking met SUPERREBEL." OVER DOCC CONTROL: Met DOCC CONTROL beheert u op eenvoudige en efficiënte wijze gebouwen en/of andere objecten. Onderhoudszaken, reparatieverzoeken en incidenten kunnen zeer gebruiksvriendelijk worden gemeld via iPhone, iPad, laptop of desktop. Dankzij de app beschikken alle betrokkenen direct over de benodigde informatie. Problemen als technische storingen, mankementen en lekkages worden eerder gesignaleerd én opgelost.

#superrebelyourself
sr-devil.png
Thumbnail_Organto.jpg
19 mei 2017

Organto X SUPERREBEL

Organto Issues Settlement Shares to SuperRebel.com and Extinguishes Debt Vancouver, BC, Canada, May 18, 2017 – Organto Foods Inc. (TSX-V: OGO, OTC: OGOFF) (“Organto”), announces that it has extinguished existing debt in the amount of €45,000 (CDN$62,500) by issuing 250,000 common shares (the “Settlement Shares”) at a deemed price of $0.25 per Settlement Share to a supplier of Organto, SuperRebel.com. The Settlement Shares were issued pursuant to a previously announced settlement agreement with SuperRebel.com dated April 25, 2017. The issuance of the Settlement Shares has been approved by the TSX Venture Exchange. About Organto Organto Foods Inc. is a leading vertically integrated provider of value added fresh-cut, branded organic produce serving a growing socially responsible and health conscious consumer around the globe. Organto employs a business model that is integrated from the “table to the field”. Driven by consumer demand for healthy and organic food products, it operates an integrated business model with extensive logistical, processing and growing capabilities, providing complete traceability from the table back to the field. Operations are currently located in Guatemala, Argentina, the Netherlands and the USA, with plans to continue to expand year-round supply capabilities via strategic third party supply relationships. Organto’s business model is rooted in its commitment to sustainable business practices focused on environmental responsibility and a commitment to the communities where it operates, its people and its shareholders. ON BEHALF OF THE BOARD, Arnoud Maas CEO Neither the TSX Venture Exchange nor its Regulation Services Provider (as that term is defined in the policies of the TSX Venture Exchange) accepts responsibility for the adequacy or accuracy of this news release. For more information contact: Investor Relations 604-634-0970 1-888-818-1364 info@organto.com

Thumbnail.jpg
1 nov. 2016

GREED IV: DE MEEST ONWEERSTAANBARE EDITIE OOIT

Juwelier House of Pertijs introduceert Greed Magazine IV. De vierde editie is de meest verleidelijke, begeerlijke en onweerstaanbare editie van Greed ooit. Waar retailers richting de feestdagen de prijzen verlagen, legt House of Pertijs juist de lat hoger. Het thema van deze Greed Magazine is Fatal Attraction, en dat is precies wat Greed met je doet. ‘De onweerstaanbare aantrekkingskracht van Greed IV legt de begeerte bloot, brengt de hebzucht in ons naar boven en verwijdert het laatste laagje vernis van onze ratio en rede’ aldus de inleiding van het magazine. Elke retailer is op zoek naar de gouden formule. Zeker in het najaar, met de feestdagen op komst worden alle registers opengetrokken. Het is volop sale, uitverkoop en solden. De brievenbus puilt uit van de flyers, folders en krantjes met schreeuwende aanbiedingen. In dit geweld is Greed Magazine een openbaring. House of Pertijs doet niet aan uitverkoop, maar wakkert de kooplust aan door tijd en geld te investeren in communicatie. In een magazine dat in tegenstelling tot de folders en flyers niet direct in de papierbak belandt. Het thema van House of Pertijs is niet voor niets Forever. De juwelier uit Breda wil in alles onweerstaanbaar zijn. Dat geldt voor de producten, de winkel en ook voor advertising. Verleidelijker dan Greed wordt het niet. Net als de voorgaande drie edities is SuperRebel verantwoordelijk voor het concept, content en design van Greed Magazine. In samenwerking met House of Pertijs en fotograaf Stef Nagel is er een onweerstaanbaar magazine gecreëerd.

Thumbnail_HARIBO.jpg
21 okt. 2016

SUPERREBEL SLUIT BAARMOEDERS AF EN OPENT KANTOOR IN DUCKSTAD

Afgelopen week was de nieuwe commercial van Haribo volop te zien op de Nederlandse tv. En goddank ook op Facebook. Vroeger was je als reclamemaker nog afhankelijk van een eventuele pre-test, maar nu word je commercial realtime getest en becommentarieerd op social media. Of zoals Elske het op Facebook zegt: Mijn mening? Wat een afschuwelijke reclame. Welk reclamebureau heeft dit bedacht? Eentje die in Duckstad woont? De reacties op de commercial van Haribo zijn overweldigend. Op Twitter, op Facebook, en zelfs via mail komen de reacties binnen. Wat opvalt is, dat de meningen nogal verdeeld zijn. Natuurlijk is het overgrote deel positief. Maar eigenlijk zijn de negatieve reacties het leukst. Van vrouwen die hun baarmoeder permanent op slot gooien tot mensen die ernstig twijfelen aan het opleidingsniveau van de acteurs. Ook het reclamebureau komt niet ongeschonden uit de discussie. De een vindt dat we met ons kantoor naar Duckstad moeten verhuizen terwijl anderen ons alvast nomineren voor de Loden Leeuw van het televisieprogramma Radar. Waarvoor dank. Elke lamp, leeuw of Loeki is meegenomen. En gezien de vele positieve reacties sluiten we een Gouden Loeki niet uit. Na een week staat de teller op ruim duizend reacties en het gaat nog wel even door. Het is voor ons het bewijs dat je voor spraakmakend werk niet per definitie hoeft te schoppen, dat je niet de rebel uit hoeft te hangen of over het randje hoeft te gaan. Sterker nog, we hebben zelfs helemaal niets gedaan. We hebben kinderen het script laten verzinnen en inspreken, dus als je zoals Nikie op Facebook de commercial een ‘Stomme kinderachtige reclame’ vindt, dan heb je gelijk.

Haribo_Thumbnail.jpg
13 okt. 2016

HARIBO werkt met de jongste copywriters ooit

Hoe geweldig een bedrijf zich ook kan inleven in de wondere wereld van kinderen, soms moet je toegeven dat je iets niet beter kunt dan een kind. Dat deed HARIBO voor de nieuwste commercial, die vanaf maandag 10 oktober op tv te zien is. De verantwoordelijkheid voor de output werd volledig in handen gelegd van een groep kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar oud. Zij bedachten zelf wat ze over [de nieuwe?] KinderMix van HARIBO wilden vertellen. Dennis Teeken, CEO van HARIBO: "Voor de nieuwste commercial voor Kindermix wilden we benadrukken dat HARIBO voor geluksmomentjes zorgt bij zowel kinderen als volwassenen. Hoe doe je dat? Door leuke combinaties te maken en contrasten op te zoeken. De setting is een boardroom met volwassenen, die ingesproken teksten van kinderen gebruiken n zo het kind in zichzelf ontdekken. Heel grappig. Maar toch merk je het direct als je een tekst gebruikt die door volwassenen is bedacht. Het voelt net niet lekker aan." Daarom organiseerde reclamebureau SUPERREBEL een studiodag met 40 kinderen. Zij mochten bedenken waar de snoepjes hen aan doen denken, vertellen wat er leuk en lekker aan is. Deze gesprekken werden ter plekke opgenomen en zijn rechtstreeks gebruikt in de commercial. “Het huilen van de wolven, waarin een groepje kinderen spontaan losbarstte, is wel het beste voorbeeld,” vult Annemiek Vroonman, Brand Manager HARIBO aan. “Dat is iets waar wij met z’n allen vast niet op waren gekomen. Nu is het perfecte afsluiter van de commercial bij het beeld van twee manen die samen tot een volle maan worden gemaakt. Ook bedacht door een van de kids.” Lodewijk Varossieau, Creative Director van SUPERREBEL: “Mission accomplished wat ons betreft. Een heel geslaagd resultaat. Dit laat zien dat voor een succesvolle commercial de uitvoering minstens zo belangrijk is als een sterk idee. We zijn er trots op dat we dit project voor HARIBO hebben mogen organiseren. Een super project. Ook al hebben we maar 1 regel tekst zelf mogen schrijven.”

Thumbnail.jpg
21 sep. 2016

INTERVIEW SUPERREBEL
FONK 21.9.2016

Energieke uitblinkers of (super)rebels. Je kunt het creatieve bureau uit Breda op verschillende manieren omschrijven. De cijferfetisjisten onder ons zegt een 9,23 misschien meer. Dat was namelijk het cijfer dat dit bureau vorig jaar scoorde in Fonk’s eigen klanttevredenheidonderzoek in samenwerking met onderzoeksbureau MultiScope. Volgende maand mogen ze andermaal op in het onderzoek van 2016. Na vijf jaar is SUPERREBEL here to stay. Wij hebben wel een idee hoe dat komt. In tegenstelling tot andere bureaus heeft dit bedrijf een krachtig eigen (content) marketingkanon. Waar de concurrentie soms hopeloos achterblijft met hun eigen geluid - kom op, jongens… Practise what you preach - lopen de walls, timelines en feeds van deze Bredase club over van eigen nieuws. Onwijs trots Lodewijk Varossieau: ‘Er zijn bureaus die dit onderdeel van het werk minder belangrijk vinden. Vaak denken zij dat het niet nodig is om aan het eigen merk te bouwen. ‘We hebben al naam gemaakt’ of ‘onze klanten herkennen onze stijl direct’ klinkt als reactie, maar dat is vaak misplaatste arrogantie. Wij geloven juist enorm in krachtige eigen marketing. Voor ons werkt het geweldig. We krijgen wekelijks aanvragen via LinkedIn van bedrijven die we daarvoor niet eens kenden. Zij kloppen aan omdat ze het cool vinden dat wij ons op deze manier positioneren. Dat willen ze voor zichzelf ook gaan doen. Ze vragen letterlijk of we hen net zo op de kaart kunnen zetten als we met ons eigen merk hebben gedaan. Dat soort berichten maken mij enorm trots.’ Dat maakt SUPERREBEL zelf dus tot een fijne businesscase. Varossieau: ’Niet zo lang geleden kreeg ik de vraag tijdens een new business-gesprek met welk merk waar we recentelijk aan hebben gewerkt ik de grootste impact maak. Ik werd erg stil na die vraag. We werken met mooie merken, groot en klein, waar we grenzen mee opzoeken. Dat zijn campagnes en samenwerkingen waar ik écht onwijs trots op ben. Maar ons eigen merk, SUPERREBEL, staat voor mij bovenaan. Daar hebben we hard voor geknokt. We verkopen eigen hoodies mét logo. Deze truien gaan als zoete broodjes over de toonbank. Dat is toch fantastisch?’ reclamebloed Het creatieve kompas, alleen te gebruiken in de reclamewereld, kreeg Varossieau al op jonge leeftijd toegereikt. Zijn vader runde een succesvol reclamebureau in Rotterdam: ARA. Varossieau: ‘Mijn vader had het altijd over zijn werk. Natuurlijk kan ik niet ontkennen dat ik uiteindelijk besefte dat het reclamebloed in mijn aderen stroomt. Maar ik zag als jong ventje nog niet dat dit mijn roeping was. Het is mij pas later duidelijk geworden dat dit mij lag. Ik wilde iets doen met aandelen. Dat is toch goed gekomen. Achttien jaar heb ik een ander bureau geleid. Vijf jaar geleden ben ik gestart met SUPERREBEL omdat er zoveel aan het veranderen was in het marketing en reclamelandschap. Mijn streven was om een bureau op te zetten in Brabant dat zich kan meten aan de landelijke bureaus. De ambitie is om bij de tien of vijftien meest creatieve bureaus van Nederland te horen.’ Varossieau spreekt gepassioneerd over het bouwen van merken. ‘Wij doen een aantal dingen anders. Héél anders. We willen efficiënt en effectief aan een merk bouwen. Wij doen wat we beloven. Dat is een mentaliteit die ik misschien heb overgehouden aan mijn jeugd in Rotterdam. Niet lullen, maar poetsen. Klanten willen resultaat. Het liefst willen ze je daar ook op afrekenen. Wij stemmen in met een andere aanpak. De kosten voor een campagne worden deels berekend op het wel of niet behalen van alle doelstellingen. Onze propositie slaat heel erg aan in Rotterdam. We zijn gewoon mega gedisciplineerd en de lat ligt heel hoog.’ groei Het bureau startte met vier medewerkers en is inmiddels uitgegroeid tot vijftien man. Betekent dat dat SUPERREBEL vanaf het begin enkel groei heeft gekend? ‘Alle klanten zijn gebleven. Er komen er alleen meer bij. Dat is inderdaad al vanaf het begin zo. We hebben veel freelancers in ons netwerk. Schakelen de juiste professionals in als ze bij een bepaalde campagne passen. Dat betekent dat we kunnen uitgroeien tot vijfentwintig mensen. Het is hetzelfde model dat KesselsKramer vroeger hanteerde. Dit betekent ook dat we hard werken. We hebben er echt voor geknokt.’ Een nog redelijk jong bedrijf dat faam maakt met grote namen als Bison, Kotug, Haribo en kleinere, lokale spelers als juwelier House of Pertijs en gemeente Breda. Hoe maken jullie het verschil? ‘We hebben een eigen stijl. Alles wat we maken is redelijk in your face. Bold design dat heel erg opvalt. Daarmee halen we snel targets. We maken cool werk. We kunnen redelijk snel rumoer om merken heen creëren. Online en offline. In de recessie deden gespecialiseerde bureaus het heel goed. Nu kiest de klant voor één partij. Fullservice. Dat vind ik een grappige ontwikkeling. inspirator ’We leiden veel jonge mensen op. Daar ben ik een paar uur per dag mee bezig. Ik wil een inspirator zijn. Dat is mijn persoonlijke ambitie. Klanten en het eigen team, alle mensen met wie ik werk, inspireren. Als je samen mooie dingen maakt, ontstaat er een win-win situatie. We doen leuke dingen met het team én met klanten. Denk aan inspiratiesessies. We maken een keer per jaar een magazine voor al onze relaties. Dat is een traditioneel ding. Ook dat werkt heel goed. Ik geloof onwijs in de mix van traditionele media en nieuwe media.’ Met drie kinderen, een enorme passie voor het bouwen aan merken èn een grote liefde voor Formule1 en skiën lijkt Varossieau unstoppable. OK, nog één primeur als slagroomtoef op zijn succes: hij speelt met het idee om eind 2017 een kantoor te openen in Rotterdam. ‘We werken volgens hetzelfde model dat KesselsKramer vroeger hanteerde’ Over SUPERREBEL Disciplines: Advertising, design/branding, innovatie & online strategie. SUPERREBEL is een ‘creative agency for brave brands’. Het eigen merk is het brandpunt van de organisatie en wordt veelvuldig ingezet als slimme businesscase om aan klanten te laten zien hoe het ook kan. Varossieau: ‘We nemen geen blad voor de mond. Dat weten onze klanten. Daarom kiezen ze juist voor ons. We zijn brutaal, rebels en hebben lef. We zetten binnen no-time een merk met een uitdagende campagne op de kaart.’ Tekst: Esmée Meijs

7ib363ktd9mffcbjuo9xnsutdl830ey.png
21 mei 2016

SUPERREBEL VERZORGT FACELIFT BAX SHOP

SUPERREBEL heeft de afgelopen maanden samen met het team van BAX MUSIC in Goes keihard gewerkt aan de ontwikkeling van de brand story, de nieuwe naam Bax Music, het nieuwe logo, het brand book en de uitstraling van de stores. Bovendien is er een nieuwe pay-off bedacht die voortaan in alle uitingen zal terugkomen: BAX MUSIC. WE SUPPORT YOUR STAGE. Het resultaat is een frisse nieuwe identiteit die ervoor zal zorgen dat Bax Music haar onderscheidende en unieke propositie verder kan uitbouwen. Jochanan Bax, CEO/Founder Bax Music: "Bax Shop is niet zomaar een winkel. Bij Bax draait alles om muziek. En dat willen we laten zien. Daarom zijn we trots dat we ons nieuwe logo met jullie mogen delen: Bax Music. Met de naam Bax Music en de equalizer voegen we letterlijk meer muziek toe aan ons logo. Meer beleving. Een equalizer versterkt muziek en geeft er meer kleur aan. En dat is precies wat we willen doen. Voor iedereen. Bax Music is voor alle levels. Wij versterken ieders talent. Van beginnend tot professioneel. Van muzikant en DJ tot licht en podiumbouwers. Iedereen die iets met muziek heeft én doet. Het puntje op de i. Misschien wel het kleinste, maar belangrijkste detail in het nieuwe logo. Als je iets koopt of bestelt bij Bax Music, dan zorgen we dat alles tot in het puntjes is geregeld. Het is niet voor niets onze belofte: Wij doen alles, echt alles om klanten happy te maken. Wij verkopen niet zomaar instrumenten, leveren niet gewoon apparatuur. Wij. Bezorgen. Kippenvel." Lodewijk Varossieau, CEO/Creative Director SUPERREBEL: "Bax Music is een prachtig bedrijf dat onwaarschijnlijk snel is gegroeid. Het is jong, dynamisch en helemaal van deze tijd. Wij zijn heel erg trots op het feit dat Bax Music ons bureau heeft gekozen om de nieuwe identiteit te ontwikkelen. Het was echt een teameffort, waarbij we een aantal zaken helemaal opnieuw hebben ontwikkeld, maar ook een aantal zaken die al succesvol waren hebben gehandhaafd. Wij zijn heel erg trots op de nieuwe identiteit van Bax Music en hopen deze gaat helpen om de grootse ambities van dit mooie bedrijf waar te maken." Over Bax Music/Bax Shop: Bax Shop werd 13 jaar geleden opgericht door de broers Jochanan en Nathanael Bax in Goes. Intussen heeft de meest succesvolle muziekwinkel meer dan 300 medewerkers en zijn er fysieke winkels in Goes, Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen en is er een zeer succesvolle webshop. De combinatie tussen fysieke winkels en de webshops maakt het bedrijf uniek. Bax Music heeft meer dan 30.000 producten en levert alle topmerken. Klant tevredenheid staat hoog in het vaandel bij het ambitieuze bedrijf. Meer weten over het bijzondere succesverhaal van Bax Music? Lees het hier. http://www.bax-shop.nl/over-bax-shop.nl/bedrijfsprofiel.

KEYVISUAL_KotugSmit_05082010-5K9B3412.jpg
7 apr. 2016

SUPERREBEL ONTWIKKELT IDENTITEIT KOTUG SMIT TOWAGE

KOTUG EN BOSKALIS STARTEN EUROPESE HAVENSLEEP JOINT VENTURE. SUPERREBEL ONTWIKKELT NIEUW LOGO EN HUISSTIJL. KOTUG International B.V. (KOTUG) en Royal Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) maken bekend dat de eerder aangekondigde voorgenomen samenvoeging van de Europese havensleepactiviteiten succesvol is afgerond. De gezamenlijke activiteiten zijn ondergebracht in een 50/50 joint venture, waarin de Europese havensleepactiviteiten van enerzijds KOTUG als anderzijds SMIT, een dochteronderneming van Boskalis zijn ondergebracht. Om de sterke merknamen te behouden en de opgebouwde naamsbekendheid van beide merken te kunnen benutten zal de joint venture opereren onder de naam KOTUG SMIT TOWAGE. De operationele integratie gaat per heden van start. Met een vloot van 65 sleepboten is KOTUG SMIT TOWAGE een toonaangevende aanbieder van havensleepdiensten in Noordwest-Europa, actief in 11 havens in België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De geografische positionering van beide partners is complementair. De activiteiten van beide partners in andere delen van de wereld maken overigens geen deel uit van deze samenwerking. KOTUG SMIT TOWAGE staat voor een sterke klantgerichte focus, het op maat aanbieden van oplossingen en hoogwaardige sleepdiensten. De joint venture heeft zich ten doel gesteld om op de lange termijn synergie te behalen door economische schaalvoordelen, door optimaal gebruik te maken van de gezamenlijke operaties en flexibele inzet van de vloot. Wanneer de operaties verder geïntegreerd zijn, zal de kennisdeling, expertise en ‘best practices’ toegevoegde waarde leveren. KOTUG’s CEO Ard-Jan Kooren: “Middels de samengevoegde operaties kunnen wij tegemoetkomen aan de toenemende vraag van onze internationale gezamenlijke klanten naar een hogere efficiëntie en port call optimalisatie in onze Europese havens.” “Dankzij onze gezamenlijke kennis, ervaring en historie van meer dan 350 jaar en de passie van onze medewerkers voor het slepen en sleepdiensten, kan de joint venture haar toonaangevende sleepdiensten verder te versterken. In deze sterk consoliderende markt blijft KOTUG SMIT TOWAGE in staat om concurrerende services aan te bieden tegenover de hoge eisen in de maritieme industrie op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu”. SuperRebel heeft de nieuwe corporate identity ontwikkeld voor de joint-venture. Het nieuwe logo komt voort uit de bestaande huisstijl van Kotug en Smit. Over KOTUG KOTUG is een familiebedrijf en een toonaangevende maritieme dienstverlener, die haar innovatieve sleepdiensten op wereldwijd niveau levert (Afrika, Australië, Azië, Europa). Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Met haar moderne vloot en zeer professionele medewerkers, zowel op kantoor als op de vloot, biedt KOTUG haar sleepdiensten aan in havens, terminals, offshore, de opkomende markt van windenergie en is zij 24/7 alert voor schepen in nood en bergingsassistenties. Tevens heeft KOTUG strategische samenwerkingsverbanden in Australië (KT Maritime Services Australia) en Azië (Kotug Asia). Meer info: www.kotug.com

Thumb.jpg
9 mrt. 2016

INTEGRATED SAFETY
BY NATURE

SuperRebel.com is responsible for the new 'intergratied safety' campaign for TASS International (a TNO company). The first advertisement is about the analogy between integrated safety and the sensors of a bat. This is a very new and fresh concept since the sector is very conventional in communication. More ads will follow soon. About TASS International: For safer, greener and smarter vehicles Safe Mobility Groundbreaking solutions and services for passive, active and integrated safety. With the increasing possibilities of technology, the demands on safety grow simultaneously: on-board andaround vehicles. For over 30 years TASS International provides cutting-edge simulation software (including the industry-standard MADYMO), testing services, and engineering safety solutions. Fast, accurate and reliable. Green Mobility In the next decade more stringent emission legislation creates the need for new innovative technologies to achieve the standards for low CO2 (CAFÉ) and NOx emissions. In addition, the complexity of systems requires innovation on control systems. TASS International specialises in supporting developments that optimize vehicle performance while minimizing emissions. We work closely together on an international scale with 1st Tier suppliers and OEM's on next generation model based, adaptive and supervisory controls for driveline, battery and diesel aftertreatment systems in a cost efficient way. Our goal: Reducing calibration time, time-to-market and production cost while maximizing the complete powertrain efficiency that sets tomorrow’s standards. Smart Mobility Smart mobility means integrating vehicle subsystems with its surroundings. Smart vehicle technology will enable reduction of the number of traffic accidents as well as reduction of emissions and fuel consumption. If existing navigation and safety systems are extended with communication to infrastructure and other vehicles (cooperative systems), smart vehicles will also enable better traffic flow. TASS International offers reliable and proven technology solutions for smarter vehicles and real-life safety improvements. www.tassinternational.com