WHAT’s
UP
DOCC?

Als je ziek bent of iets onder de leden heb, dan ga je naar de dokter. Maar wat doe je als er iets mis is met je gebouw, als er ergens een probleem is of er iets gerepareerd moet worden. Dan raadpleeg je Docc Control. Met deze app krijgen gebouweigenaren, huurders en facilitair managers meer inzicht en vooral meer grip op de conditie van een gebouw of object.

Als je wilt weten wat de algehele staat en conditie van je gebouw of object is, dan vraag je naar Docc Control. Of nog beter: What’s up Docc? Dankzij de Docc worden problemen als technische storingen, mankementen en lekkages eerder gesignaleerd en opgelost. Wat een dokter doet voor jou als persoon, doet de Docc voor je bedrijf, object of event.


SUPERREBEL ontwikkelde de strategie, huisstijl, tutorials en in samenwerking met de bekende Rotterdamse illustrator Stang het character Docc. Met Docc creëren we een nieuw fenomeen binnen het bedrijfsleven. Een populaire uitspraak die snel opgepikt kan worden door de verschillende doelgroepen. Het was ooit Bugs Bunny die het introduceerde: What’s up docc? Nu zetten we de Docc in als character en personificatie van de app Docc Control. De autoriteit als het gaat om de conditie van je gebouw. Als er iets kapot gaat of er moet iets gerepareerd worden, dan roept straks iedereen: What’s up Docc?


Jan de Ruiter:
"We zochten een bureau dat ons merk snel in de markt kan zetten, maar ook een bureau dat out of the box kan denken. SUPERREBEL heeft laten zien dat ze de markt en doelgroep begrijpen. Het was hun idee met met een character te komen en wij zijn ervan overtuigd dat dit onze propositie samen fors gaat versterken. Wij zijn erg trots op het resultaat en blij met de samenwerking met SUPERREBEL."

OVER DOCC CONTROL:
Met DOCC CONTROL beheert u op eenvoudige en efficiënte wijze gebouwen en/of andere objecten. Onderhoudszaken, reparatieverzoeken en incidenten kunnen zeer gebruiksvriendelijk worden gemeld via iPhone, iPad, laptop of desktop. Dankzij de app beschikken alle betrokkenen direct over de benodigde informatie. Problemen als technische storingen, mankementen en lekkages worden eerder gesignaleerd én opgelost.