SUPER

REBEL MAAKT HET MEE MET ARJAN VAN DIJK

slide
slide
slide

Arjan van Dijk is een begrip. Er zijn maar weinig mensen die nog nooit een feest of een evenement van Arjan van Dijk hebben meegemaakt. Sinds 1975 weet het bedrijf al hoe je een goed feestje moet bouwen. Maar de evenementenwereld verandert en Arjan van Dijk verandert mee. Samen met SuperRebel.com is Arjan van Dijk op zoek gegaan naar een nieuwe positionering en propositie. Zonder daarbij het verleden los te laten.

De bedenkers van beleving

Arjan van Dijk is de bedenker van beleving. Het bedrijf stond aan de basis van unieke evenementen en themafeesten in Nederland. Als eerste organiseerden ze megafeesten met meer dan 5000 bezoekers en beschikten ze over een unieke, eigen evenementenlocatie. Met ‘Bedenkers van beleving’ claimt Arjan van Dijk het roemruchte verleden en positioneert het zich opnieuw als benchmark in de markt. Maar ook Arjan van Dijk moet zich opnieuw blijven uitvinden. Als je weet dat de rest van de markt naar je kijkt, dan moet je blijven verbazen. En niet alleen qua evenementen, zeker ook als organisatie.

Maak het mee

Inmiddels zijn er genoeg bedrijven die een evenement kunnen organiseren, maar het is de manier waarop die verandert. Meer en meer willen mensen onderdeel van de beleving worden en meedenken en mee-organiseren. Vandaar het nieuwe thema van Arjan van Dijk: Maak het mee! De perfecte symbiose tussen evenementenorganisatie en co-creatie. Tussen meedenken en beleven. Maak het mee!

SuperRebel.com ontwikkelde de brandstory, de nieuwe huisstijl en het ontwerp voor de nieuwe website www.arjanvandijk.nl. En als het aan ons ligt gaan we de komende tijd nog veel meer bedenken en mee maken, dus houd Arjan van Dijk en SuperRebel.com in de gaten.