super rebel brengt kidsgear

Creative agency SuperRebel.com lanceert dit weekend op de gerenommeerde modevakbeurs 'De Kleine Fabriek' een eigen lijn kinderkleding, SuperRebel KidsGear. Dit als vervolg op de eigen SuperRebel Cava Brutal die het bureau uit Breda vorig jaar introduceerde. SuperRebel.comontwikkelt als reclamebureau niet alleen sterke merken voor anderen, maar ontwikkelt ook eigen, onafhankelijke merken.

Lodewijk Varossieau, Creative Director bijSuperRebel.com: "We hebben vanaf het begin fors geïnvesteerd in ons eigen merk. Een kledinglijn onder het merk SuperRebel is het ultieme bewijs dat ons eigen merk grote aantrekkingskracht heeft. We waren erg trots dat BRNDWRKS ons benaderde om samen een kinderkleding lijn te ontwikkelen. Ik zou niet raar staan te kijken als de SuperRebel producten straks een fors deel van de omzet genereren."

SuperRebel yourself

Superman heeft een cape. Popeye’s geheime wapen is spinazie. En kids? Kids hebben SuperRebel KidsGear: a toolkit to SuperRebel yourself. Stoere kleding met bijzondere extra’s die van kleine duveltjes echte SuperRebellen maakt. SuperRebel KidsGear is ontstaan als samenwerking tussen kinderkledingspecialisten, BRNDWRKS en de merkenbouwers van creative agency SuperRebel.com. Samen bedachten ze vanuit hun eigen expertise een sterk merk voor stoere kinderkleding dat ze dit weekend op De Kleine Fabriek voor het eerst zullen tonen.

Lees het volledige persbericht hier.

Dit persbericht is verstuurd door:
SuperRebel.com
maaike@superrebel.com
076 - 572 88 88