SUPERREBEL ZOEKT DTP-ER DIE GRAAG DE DAAD BIJ HET WOORD VOEGT

Ben jij een creatieveling met lef en hou je van aanpakken? Zijn de programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign voor jou gesneden koek? En werk je gestructureerd? Dan ben jij de dtp-er die wij zoeken. 

Je bent als DTP-er verantwoordelijk voor het opmaken van offline uitingen zoals advertenties, billboards, brochures, magazines. En online communicatie uitingen zoals; banners, advertenties, animaties en social media uitingen. Je werkt vanuit het brandbook van de klant en maakt uitingen op die passend zijn voor het betreffende kanaal. Als DTP-er word je onderdeel van ons creatieve team. Samen met het team ben je constant bezig om de merkidentiteit van SuperRebel en onze opdrachtgevers te versterken. Je bewaakt de stijl merken als een echte waakhond. Je houdt trends en ontwikkelingen op het gebied van grafisch design nauwlettend in de gaten.


Wij vragen

Je bent in het bezit van een diploma op minimaal MBO-niveau;
Je hebt een uitstekende beheersing van o.a. de Adobe programma’s Illustrator, Photoshop, InDesign en After Effects;
Je kunt gestructureerd werken en levert altijd de beste kwaliteit;
Je bent stressbestendig en kunt je houden aan de gestelde deadlines;
Je woont in de omgeving van Breda.

Wij bieden

Een afwisselende functie voor 40 uur per week binnen een ervaren en ambitieus team;
Een leuke, informele werkomgeving;
Een passend salaris.

Interesse?
Als je interesse hebt in deze functie, stuur dan direct een mail naar Divina van den Berg (divi@superrebel.com). Vergeet niet je digitale portfolio mee te sturen.