SUPERREBEL REGISSEERT NIEUWE IDENTITEIT FREQUIN.

SUPERREBEL heeft het nieuwe logo, de corporate identity en de brand story ontwikkeld voor het succesvolle filmproductiebedrijf Frequin Productions, dat vanaf nu verder gaat als FREQUIN. Met als nieuwe pay-off 'ALL IT TAKES'. De nieuwe huisstijl is voor het bedrijf de start van een nieuw tijdperk waarin film alsmaar belangrijker wordt. Het nieuwe gestileerde logo refereert op subtiele wijze aan elementen uit de filmindustrie. Wij zijn erg trots op het resultaat.

Barbara Frequin Owner at FREQUIN:
''Afgelopen jaar ontstond het idee om de naam van ons bedrijf aan een opfrisbeurt te onderwerpen. We wilden als productiehuis niet langer het woord Producties in onze naam hebben. Dat vonden we een beetje ouderwets worden.
Uiteraard was het SuperRebel die onze rebranding onder handen moest nemen. Niet alleen omdat we al jarenlang fijn samenwerken voor diverse campagnes, maar vooral omdat we gewoon erg onder de indruk zijn SuperRebels stijl. De naam verraadt het natuurlijk al. Het is dat stukje attitude in hun werk waar we erg enthousiast van worden. Dat stoere en ondeugende karakter. Die edginess wilden we zelf ook uitdragen, want zo voelen we ons. We maken stoere films en dat mag best doorschijnen in de naam en logo. En dat is gelukt. We zijn erg trots op het resultaat.''

slide
slide