SUPERREBEL ONTWIKKELT INTER
NATIONALE LIJM CAMPAGNE

In opdracht van de Bolton Adhesives ontwikkelde SuperRebel de internationale campagne voor de nieuwe reparatielijm Max Repair. Het overkoepelende thema ‘Alles kan kapot’ wordt in verschillende landen doorvertaald, als eerste voor het merk UHU in Duitsland.

Max Repair is een nieuwe generatie universele lijm, voor het gebruik in en om het huis. Dankzij de innovatieve polymeer technologie kun je met Max Repair alles lijmen. Het is dus eigenlijk niet interessant wat je allemaal kunt lijmen, maar juist het omgekeerde: wat kan er allemaal kapot?

Alles kan kapot. Nothing is unbreakable. En in het geval van het Duitse lijmmerk UHU: Nichts ist unkaputtbar. Voor UHU is de campagne te zien op de winkelvloer, in magazines en als direct mail. Hierna volgen campagnes voor Bison en andere merken van de Bolton Adhesives.

slide
slide


Annemieke Vroon, Corporate Communication Bison/UHU:
We waren op zoek naar een stoer beeld dat recht doet aan de universele huishoudlijm Max Repair. Het beeld dat we daarnaast konden uitrollen naar de verschillende merken Bison, UHU en Bostik en naar diverse landen Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italie, Duitsland en Zwitserland. Superrebel heeft hier een eigentijds antwoord op gevonden!

Lodewijk Varossieau, CEO/Creative Director SUPERREBEL: 'We werken al jaren voor Bison en hebben nu voor de eerste keer een campagne ontwikkeld die in meerdere landen en via verschillende lokale merken wordt uitgerold. Wij zijn erg trots op dit project. Het is weer het bewijs dat het in ons vak nog altijd draait om het 'big idea'. Dit idee is heel simpel en daardoor geschikt voor verschillende markten.'

Over UHU

UHU is het Duitse lijmmerk, dat een antwoord heeft op iedere lijmvraag. Het merk groeit met je mee, van de kleurterschool tot op kantoor. Overal waar gelijmd wordt, is UHU aanwezig.