SUPERREBEL ONTWIKKELT CAMPAGNE ACHTER DE #SERVICE

Steek die #service maar in je... Zo begint de nieuwe campagne van de CYS.GROUP, het bedrijf achter de #service. De belofte van CYS is helder: wij verbeteren je service. Daarmee onderscheidt het bedrijf zich ten opzichte van onderzoeksbureaus die zich richten op het monitoren van klantenfeedback. CYS gaat een stap verder en helpt je begrijpen hoe je klant loyaler en enthousiaster wordt.

De uitdagende openingszin laat zien, dat klanttevredenheid, loyaliteit en enthousiasme niet vanzelfsprekend zijn. Zeker nu klanten social media hebben ontdekt als uitlaatklep als het om service gaat. In positieve zin, maar zeker ook in negatieve zin. Je mag dus als bedrijf niet tevreden achterover leunen bij een klanttevredenheid van 80 of zelfs 90%. Wil je negatieve reacties voorkomen dan moet je de service van je bedrijf constant blijven verbeteren en streven naar 100% klanttevredenheid.

Dit is het uitgangspunt van de campagne die SUPERREBEL ontwikkelde voor de CYS.GROUP, waarin de vraag hoe tevreden je bent over je eigen klanttevredenheid op verschillende, prikkelende manieren wordt gesteld. Met als voorlopig hoogtepunt de radiocampagne op BNR, waarin iedereen die maar iets met de service te maken heeft, met de neus op de feiten wordt gedrukt: Steek die #service maar in je... daar dus.

De campagne van CYS.GROUP is begonnen met een
PR-offensief en advertenties in FD. Gevolgd door een radiocampagne op BNR en events, waar prospects getriggerd worden met de hardste #service van Nederland.

Over CYS.GROUP

CYS biedt een unieke oplossing op het gebied van Customer Experience Management. Dit levert een schat aan informatie en inzichten op. Hiermee verbetert CYS dagelijks de klantgerichtheid in alle lagen van een organisatie. CYS werkt voor o.a.: USG people, Allianz, Carglass , Miele en Bruynzeel keukens.