THIS
NEWS SUCKS

SUPERREBEL MAAKT CAMPAGNE DIE ZUIGT

Over de nieuwe peristaltische pomp van Verder Liquids, de VerderFlex Vantage 5000 kunnen we kort zijn, die zuigt. Sterker nog, het bedrijf doet er alles aan om het nog beter te laten zuigen. De briefing aan SUPERREBEL was dan ook: ontwikkel een campagne geïnspireerd op het beroemde thema ‘We try harder’ van Avis. In het geval van Verder Liquids werd dat ‘Our products suck and we do everything to make it suck even harder’.

Technisch gezien creëert de Vantage 5000 een vacuüm, waardoor uiteenlopende vloeistoffen effectief worden aangezogen. Het resultaat is een pomp met een ongekende zuigkracht, ideaal voor het gebruik onder zware industriële omstandigheden, zoals het oppompen van afvalwater, chemicaliën en andere industriële vloeistoffen.


SUPERREBEL is verantwoordelijk voor de internationale sales campagne voor de VerderFlex Vantage 5000. www.vantage5000.com Met een brochure, website, banners en vakbladadvertentie proberen we de industrie te overtuigen, dat de Vantage 5000 de beste, meest zuigende oplossing is. BLOWFISH.digital is verantwoordelijk voor de website.

Over Verder

Verder Liquids is een internationale aanbieder van industriële pompen, in alle soorten en maten en geschikt voor uiteenlopende industriële toepassingen. De producten staan bekend als innovatief en extreem betrouwbaar. Verder Liquids is onderdeel van het internationaal opererende bedrijf Verder International, met vestigingen over heel de wereld en het hoofdkantoor in Vleuten.

slide
slide