SUPERREBEL LANCEERT INVITO

Het bekende schoenenmerk Invito is terug van weggeweest. De eerste vestiging is inmiddels geopend in Breda en binnenkort wordt de vernieuwde webshop gelanceerd. Maar het belangrijkste wat vernieuwd is, is het merk Invito zelf. Het gaat zeker niet op oude voet verder. Het nieuwe Invito wil niet alleen uitnodigend zijn, maar vooral uitdagend. Een merk waar iedereen mee weg loopt.

SuperRebel is verantwoordelijk voor de nieuwe positionering, visual identity en thema: Walk away with Invito. Om dit laatste te bereiken wijkt het nieuwe Invito af van de gebaande paden en volgt het een eigen weg. Dat betekent veel aandacht voor de eigen collectie en naast schoenen ook accessoires, tassen en zelfs sieraden. Alles om je outfit compleet te maken.


Initiatiefnemer Invito Peter van den Hurk: “Invito is niet langer uitnodigend, maar vooral uitdagend. Wij willen een merk zijn dat op durft te staan en zichzelf wil laten horen en zien. Met inspirerende collecties, een uitdagende winkelbeleving en spraakmakende communicatie. In de winkel en online. Op Facebook, Instagram en op straat. Invito grijpt alle middelen aan om uit te groeien tot het meest geliefde lifestyle merk. Een merk waar fans mee weglopen. Walk away with Invito.”

SuperRebel ontwikkelde de positionering, visual identity en campagne van Invito. Met de opening van de vestiging in Breda en de nieuwe webshop staat het merk Invito aan de vooravond van een geweldige comeback. Binnenkort meer.

slide
slide
slide
slide