SUPER
r
EBEL LANCEERT CHAMPAGNE KILLER

slide
slide
slide
slide
slide

IF YOU WANT TO BEAT CHAMPAGNE YOU HAVE TO BE BRUTAL.

SuperRebel.com introduceert CAVA BRUTAL. Een non-traditioneel, non-conformistisch en ‘non parlez Français’-achtige bubbel. Opgegroeid en gerijpt in Spanje en uitgegroeid tot champagnekiller bij SuperRebel.com in Breda. Met het gedurfde design zijn alle wijnconventies gesneuveld. Weg met de tierelantijnen, krulletters en glimmende nepmedailles: dit is CAVA BRUTAL.

Ook dat is Explicit Creativity: nieuwe producten ontwikkelen én lanceren. Op een manier die perfect aansluit bij onze mentaliteit. Champagne staat bekend als de feestwijn bij uitstek, alleen is de prijs minder feestelijk. Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van sommige champagnes. CAVA BRUTAL is een cava van topkwaliteit. Dankzij een rijping van 18 maanden mag het zichzelf een reserva noemen, vergelijkbaar met topchampagnes.

De lancering tegen het einde van het jaar is natuurlijk niet voor niets. Nederlanders drinken de meeste bubbels rondom de jaarwisseling. Maar dit is nog maar het begin. Met het thema ‘Life is brutiful’ en een brutale campagne, hopen we met CAVA BRUTAL een vaste plek te veroveren in het Nederlandse wijnschap. Er zijn vast een paar overgewaardeerde champagnes die hun plek willen afstaan.

Voorlopig is CAVA BRUTAL verkrijgbaar in de webshop voor €72 per doos van zes flessen. Wie meer dan een doos wil bestellen of CAVA BRUTAL op wil nemen in het assortiment, kan contact opnemen met +31 (0)76 572 8888.

Klik hier voor meer informatie over het wijnhuis, de wijnmaker en de cava.