SUPERREBEL
gaat outdoor

Na maanden van thuiszitten mogen we allemaal weer naar buiten. De terrassen stromen vol, de wegen worden voller, iedereen gaat er weer op uit. En reclame? Dat gaat ook weer lekker outdoor. Billboards, abri’s, stoepborden, digital out-of-home, driehoeksborden en zelfs het ouderwetse spandoek hangt weer te stralen bij zoveel aandacht.
 
SuperRebel ontwikkelde de afgelopen weken een aantal succesvolle en opvallende outdoor campagnes die volop genoten van de belangstelling buiten. Dus laten we hopen dat we met z’n allen buiten mogen blijven en kunnen blijven genieten van outdoor. Want ondanks de crisis blijft het een onverminderd sterk en opvallend medium.
 
Dus als jouw merk er ook weer klaar voor is om naar buiten te gaan, dan willen we je graag inspireren met een aantal campagnes die recent het daglicht zagen bij SuperRebel. En natuurlijk een paar voorbeelden van de nu al onmisbare Masthave.space aan de A27.


Voor Burger King ontwikkelden we een hele speciale. Lekker voor iedereen die thuiskomt van vakantie en gelijk zin krijgt in een Freakingdel.


House of Pertijs zoekt wederom de grens op en steekt haar klassieker in een nieuw jasje. Na Antwerpen moet diamantstad Amsterdam eraan geloven.


VVV Zeeland en de samenwerkende natuurorganisaties hebben het antwoord op de lockdown: de natuur in Zeeland is altijd open.


Voor de nieuwe campagne van Palletwood Interiors hebben we een aantal sfeerbepalende uitingen ontwikkeld die rijp zijn voor de inrichting.


Invest in Zeeland spreekt Zeeuwse ondernemers langs de A58 aan op hun nuchterheid.


Hoe vertel je je doelgroep dat je goede naam van de gevel verdwijnt? 


Krijg je ook zin om met je merk outdoor te gaan? Grijp dan nu je kans en bel  +31(0)76 5728888 voor een afspraak. Want je moet er niet aan denken dat we straks weer naar binnen moeten.