SUPERREBEL CREËERT EXTRA VALUE VOOR DREMEL

Speciaal voor de feestdagen introduceert Dremel speciale Value Packs voor de verschillende multitools. Verpakkingen boordevol voordeel en extra’s. Voor het vierde jaar op rij is SuperRebel® verantwoordelijk voor de internationale packaging en de campagne.

Internationale packaging
Voor de Value Packs van 2018 staan de workspaces van de verschillende makers centraal. Het thema is gebaseerd op de eerdere video’s die SuperRebel® ontwikkelde in samenwerking met Studio Bilder. Daarin kwam het inzicht naar voren dat een maker herkenbaar is aan zijn of haar eigen workspace en de items die zich daarop bevinden. Dit uitgangspunt is doorgetrokken naar drie verpakkingen, voor de Dremel Stylo+, de Dremel 3000 en de Dremel 4000 met elk hun eigen uitstraling.


Campagne wereldwijd
In de campagne en in de content rondom de Value Packs spelen de verschillende makers en hun workspaces een belangrijke rol. Uiteindelijk blijkt, dat het beeld van de werkplek internationaal is en wereldwijd makers aanspreekt. De Dremel Value Packs liggen nu bij retailers in Europa, Azië, het Midden Oosten en de VS. SuperRebel® spreekt de beeldtaal van makers goed, dus zijn we inmiddels volop aan de slag voor de Value Packs voor eind 2019. Wordt vervolgd.

slide
slide