lancering greed 3 &
expositie judith wiersema succes

slide

Gisteravond was er een feestelijk moment bij House of Pertijs. Niet alleen werd het nieuwe magazine van House of Pertijs, Greed 3, gelanceerd. Daarnaast werd de expositie van kunstenares Judith Wiersema officieel geopend. Zo'n 150 relaties waren aanwezig bij het event, dat tot in de puntjes was verzorgd. De opkomst was vele malen groter dan verwacht.

Ieder jaar bedenken we een nieuw thema voor het Greed magazine. Dit jaar was dat 'The Art of Fine Jewelry' en hebben we in plaats van modellen de spectaculaire beelden van Judith Wiersema gebruikt. Dit werkte zo goed, dat het tevens een goede reden was voor een expositie van haar beelden in Breda. De beelden zijn gefotografeerd in de studio van Judith Wiersema door fotograaf Stefan Ammerlaan. De portretten zijn gefotografeerd door Meltem Pertijs. De combinatie juwelen en kunst is een hele bijzondere geworden.


Judith Wiersema x House of Pertijs is een match made in heaven. Wij zijn dan ook heel erg trots op het resultaat. Het magazine verschijnt in een oplage van 10.000 stuks. De expositie van Judith Wiersema loopt tot 1 januari 2016. Het is beslist de moeite waard om een kijktje te nemen. Voor ons is de uitdaging om volgend jaar weer een beter idee te bedenken.

slide
slide
slide
slide
slide
slide