SPARTA

OP Z'N SPARTAANS

slide
slide

Voor welke club je ook bent, Sparta Rotterdam is de mooiste. SuperRebel.com werkt voor Sparta, en daar zijn we trots op. Een club met geschiedenis, met een prachtig stadion en met een mentaliteit, die perfect bij ons past. SuperRebel.com bedacht het thema ‘Op z’n Spartaans’ en scherpte de brandstory aan. Geen makkelijke klus als je bedenkt dat Juul Deelder en Hugo borst over je schouder meekijken.

Dit is Sparta op z’n puurst.

Wij hebben geen toeters en bellen nodig, geen overdreven poeha. Wij zijn een echte Rotterdamse club en daar zijn we trots op. Een club met 125 jaar traditie, maar modern. Warm en sympathiek en strijdbaar als het moet. Voor tegenstanders is het Kasteel een onneembare vesting, voor spelers, supporters en sponsoren een warm thuis.

We zoeken een sponsor die op onze strepen wil staan. En ook alleen daarop. Want net als onze supporters staan sponsoren met beide benen op de tribune. Tussen de mensen. Wij bedrijven geen business, maar doen ouderwets zaken. Een meeting heet bij ons overleg. En in plaats van netwerken laten we het net liever bollen. Sparta leeft in Spangen en heeft haar wortels in de Rotterdamse haven. Dat proef je aan alles.

Andere clubs hebben een tenue. Dit is driedelig op zijn Spartaans. Sokken, broek en een shirt. Met standaard opgestroopte mouwen en een sponsornaam die bij ons past.