PRINCESS HOTEL COLLECTION

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Nederland krijgt er per 1 juli 2014 een nieuwe hotelformule bij: Princess Hotel Collection. De naam Princess is afkomstig van bekende ondernemer Aad Ouborg (Princess Sportsgear en Princess Traveller), de hotels van Full House Hotel Collection en de huisstijl en het concept is ontwikkeld door SuperRebel.com.

Unieke formule: Home Sweet Hotel

De Princess Hotel Collection gaat werken met een unieke all-in formule. Geen verrassingen op de rekening achteraf, maar onbezorgd genieten van alle faciliteiten voor één duidelijke prijs. Hierdoor hoef je niet rond te lopen en je af te vragen wat iets kost, maar kun je tijdens je gehele verblijf onbezorgd genieten van de royale gastvrijheid van Princess Hotel Collection. Het door SuperRebel.com ontwikkelde concept ‘Home Sweet Hotel’ sluit hier perfect op aan. Hier beleef je als gast het ultieme thuisgevoel, waarbij je onbeperkt gebruik kunt maken van alle faciliteiten.

Concept, huisstijl en inrichting

Het nieuwe logo voor Princess Hotel Collection is opgebouwd uit meerdere kleine huisjes die samen een kroon vormen. Dit is Home Sweet Hotel maar dan wel met een echt Princess-tintje. In alle middelen die SuperRebel.com heeft ontwikkeld komt het ultieme thuisgevoel terug. Van de zeepjes in de badkamer tot de deurhangers, van de factuur tot het kaartje voor de taxichauffeur: take me home. Naast het concept en de huisstijl is SuperRebel.com betrokken bij de inrichting en het interieur van het eerste pilothotel in Harderwijk. Hierna gaan ook de Golden Tulip hotels Loosdrecht, Amersfoort, Epe, de Wispelberg en Victoria, Best Western de Veluwe en Dorhout Mees om naar de nieuwe formule Princess Hotel Collection.