ORTHO WAALRE MAAKT
VAN IEDER
GEBIT EEN KUNSTWERK

slide
slide
slide

Ortho Waalre is een nieuwe, hypermoderne kliniek voor orthodontie in Waalre. Dat weet SuperRebel.com, maar de regio Eindhoven nog niet. En daar gaan we snel verandering in brengen. Het is namelijk zo: Ortho Waalre maakt van ieder gebit een kunstwerk. Door de jaren heen laten orthodontisten zien wat het einderesultaat is, een stralende Prodent glimlach. Immers, niemand wil dat ‘fietsenrek’ zien. Behalve als het een kunstwerk is.

Voor de campagne heeft SuperRebel.com samengewerkt met kunstenaar René Knip. Op basis van de zogenaamde brackets van een beugel heeft hij een eigen lettertype ontwikkeld, waarop de huisstijl is gebaseerd. Voor de aftrap van de campagne ontwikkelden we op basis van deze stijl een aantal bijzondere fietsenrekken. Met deze fietsenrekken vullen we het campagnethema letterlijk in en verrassen we tandartsen en patiënten: Ortho Waalre maakt van ieder fietsenrek een kunstwerk.

De fietsenrekken worden geplaatst bij tandartsen in de regio. Daarnaast krijgen alle fietsenrekken in Eindhoven en omgeving een opvallende flyer mee, waarop de introductie-actie van Ortho Waalre staat: Fotografeer je ‘fietsenrek’ en maak kans op een gratis beugel. Via een speciale Facebook app kunnen mensen hun eigen ‘fietsenrek’ uploaden en maken ze kans op een onzichtbare bracket, die Ortho Waalre als één van de weinige regio aanbiedt.

De actie met de fietsenrekken is de aftrap van een uitgebreide campagne met o.a. mailing naar tandartsen, posters, advertenties en een content strategie voor Facebook.