nu hoort u het ook eens van een ander

slide
slide

Als we onszelf een cijfer mochten geven, dan is het een 7,46. We zijn lekker bezig, maar het kan nog veel beter. Liever horen we het van iemand anders. Bijvoorbeeld van onze klanten. Zij beoordeelden SuperRebel in het 2015 bureau klanttevredenheidsonderzoek door onderzoeksbureau MultiScope i.o.v. Fonk met een onwaarschijnlijk hoog cijfer van een 9,23 gemiddeld. Hiermee staan we geheel onverwacht op de 2e plaats ‘overall’ in dit onderzoek onder 100 Nederlandse bureaus. We scoren zelfs als allerbeste van Nederland op de onderdelen effectiviteit, pro-activiteit, sparringpartner en klanttevredenheid.


Ruim 4 jaar geleden begonnen we SuperRebel met de ambitie om boven de middelmaat uit te stijgen. Om uitgesproken en spraakmakend werk te maken. 'Beat the ordinary' riepen we. We zijn geweldig trots dat we dit nu ook met cijfers kunnen onderbouwen. Dat onze klanten vinden dat we er echt bovenuit stijgen en bovengemiddeld presteren.

De mening van onze klanten telt zwaar. Wil je ons ook een cijfer geven? Dat kan. Zet een cijfer in de reacties bij onze Facebook post over dit onderwerp. Ter bevestiging, of om ons weer met beide benen op de grond te zetten...

Lees hier het volledige onderzoek.