NIEUWE SUPER

REBEL

REBEL

REBEL

REBEL

De economie trekt aan en SuperRebel.com is er klaar voor. Met de komst van maar liefst vier nieuwe SuperRebels zijn we volledig op oorlogssterkte. Julien Kraal en Juliette van Oorschot versterken sinds kort design en Bart Jansen is afgelopen week begonnen als junior art director. Om het evenwicht te bewaren komt er ook aan accountkant versterking. Vanaf 10 maart begint onze nieuwe producer Eveline de Meij. Met haar ruime productie-ervaring bij bureaus als TBWA, 180 en Roorda hopen we alle nieuwe kansen, klanten en klussen in goede banen te leiden.

Nieuwe klanten
Het nieuwe jaar is nog maar twee maanden oud, maar er staat al veel op stapel. Zo zijn we volop bezig met nieuwe klanten TradersOnly, AXA Art, Princess Hotel Collection, Grand Theater Breda, EnergieVoorOns, Zzip, Swisscare en AEC Maritime. Daarnaast zien we dankzij de aantrekkende economie ook een weer positieve flow ontstaan in sportmarketing, dus ook met Gr8 Industries zijn we aan het knallen. Maar met zoveel nieuwe SuperRebels kan er nog veel meer bij.

SuperRebel Yourself!
We zijn ervan overtuigd dat niet alleen wij Superrebel zijn, maar dat iedereen het in zich heeft. We dagen ondernemers en ondernemende marketeers uit om het beste in zichzelf naar boven te halen en de uitdaging aan te gaan: SuperRebel Yourself! We beloven je, binnenkort kun je niet meer om SuperRebel.com heen.