markt-lokaal

slide
slide

LANDELIJKE AANDACHT VOOR LOCAL HERO

Amsterdam heeft de Foodhallen, Rotterdam heeft de Markthal en Breda heeft Marktlokaal.com. Voor iedereen die geen tijd heeft om een rondje te doen langs de favoriete bakker, slager, groenteboer of visboer. Bij Marktlokaal.com doe je de lekkerste boodschappen van Breda in één keer online en je haalt ze op bij het centraal gelegen ophaalpunt Festina Lente.

Marktlokaal.com is een verfrissend, nieuw initiatief en gaat een stap verder dan de groentezak en bijvoorbeeld Hello Fresh. Het biedt meer keuze, meer vrijheid en meer vers. Het gemak van de supermarkt, maar de kwaliteit, service en versbeleving die je van je lokale specialist gewend bent. Op de website van Marktlokaal.com vind je de favoriete specialisten van Breda, waaronder Slagerij Pieter Kling, Vishandel Noordzee, Bakkerij De Gomer, Wijnkoperij Dames Pellens, De Gezonde Tafel, Kaas & Noten van de Alexanderhoeve, Melkboer Hans van Steen en Bakkerij Van Disseldorp.

SuperRebel.com is de specialist verantwoordelijk voor PR en de juiste boodschap voor media. Door het te positioneren naast de Foodhallen en de Markthal krijgt Marktlokaal de gewenste, succesvolle start in media. De belangstelling voor de opening van Marktlokaal was groot en de eerste artikelen zijn inmiddels verschenen. Gezien het enthousiasme van de pers verwachten we nog veel meer publiciteit voor dit mooie initiatief en groeit Marktlokaal hopelijk uit tot een landelijk fenomeen. Want als we sommige journalisten mogen geloven dan verdient iedere stad in Nederland een online versmarkt.

Lees hier de artikelen die zijn verschenen in de Elle Eten en BN De Stem:

http://www.elleeten.nl/Food/10x-abonnement-op-krat...

http://www.bndestem.nl/regio/breda/marktlokaal-nie...