pertijs lanceert
duurste krant van nederland

Het lijkt onmogelijk, een krant met alleen maar mooi nieuws. Zeker in deze tijd. Samen met House of Pertijs gingen we de uitdaging aan en ontwikkelde we de nieuwe Times of Pertijs. Een bijlage van maar liefst 20 pagina’s bij het FD deze week. Boordevol nieuws over juwelen, horloges, gadgets en lifestyle producten.


Beste juwelier van Amsterdam zit in Breda.

Times of Pertijs is de traditionele aftrap van de mooiste tijd van het jaar bij House of Pertijs. Maar dit jaar is niets hetzelfde. Gezien de tijd waarin we zitten, hadden ze ook kunnen besluiten om Times of Pertijs uit te stellen. Wachten op betere tijden. Maar dat is niets voor House of Pertijs. Juist door gedurfde keuzes te maken, zit de beste juwelier van Amsterdam in Breda. En kiezen ze ervoor om te adverteren met een bijlage bij een landelijke krant.


Mooiste bestemming.

De inhoud is wel aangepast aan de huidige tijd. Er is meer ruimte voor de webshop, voor nieuwe manieren van verkoop. Het thema is niet voor niets ‘Altijd een goede bestemming’. Met het wegvallen van de horeca en het uitstellen van de wintersport is House of Pertijs misschien wel de mooiste bestemming om je geld aan uit te geven.


Duurste krant ooit?

Geld uitgeven, dat lukt wel met Times of Pertijs. Alle topmerken juwelen en horloges zijn vertegenwoordigd. Met hun mooiste producten en eigen advertenties. Dat scheelt natuurlijk in de productiekosten, maar maakt het voor klanten misschien wel de duurste krant ooit. Heb je de Times niet ontvangen en heb je geen abonnement of Het Financieele Dagblad? Haal hem dan gewoon op bij House of Pertijs. Dat bezoekje is sowieso de moeite waard. Kijk voor adresgegevens op www.houseofpertijs.com.


Conclusie van het verhaal.

Wacht niet op betere tijden. Als je als merk nu het verschil wilt maken, dan is dit de tijd en SuperRebel Agency waarschijnlijk de beste bestemming voor je marketingbudget. Meer weten? Bel 076 5678888 of mail naar hello@superrebel.com.