HOUSE OF PERTIJS GOLDRUSH

Na de presentatie van het ‘duurste billboard ter wereld’ verrast House of Pertijs Breda opnieuw. Voor de aankondiging van de ‘Grand Opening’ van House of Pertijs op 7 september ontwikkelde SuperRebel.com een spectaculaire teaser campagne, bestaande uit stijlvolle zwarte posters met daarop opvallende ‘gouden’ items uit de nieuwe collectie van House of Pertijs.

Ook ditmaal is het thema goud door House of Pertijs letterlijk toegepast. Vijf posters uit de campagne zijn met de hand gemaakt en verrijkt met 24-karaat bladgoud. In tegenstelling tot het gouden billboard, dat streng werd bewaakt, hangen de gouden posters open en bloot in Breda. Het is nu de vraag: welke posters zijn van goud en welke niet?

De teaser campagne is onderdeel van de ‘Gold Diggers’ campagne, waarmee House of Pertijs zich presenteert als juwelier nieuwe stijl. Op de posters zijn opvallende items te zien uit de nieuwe collectie, die naast exclusieve sieraden, juwelen en uurwerken verrassende lifestyle producten, unieke gadgets en must-haves biedt. Het is de totale beleving van luxe, lifestyle en exclusiviteit die House of Pertijs wil uitstralen en bereikbaar wil maken voor iedereen.