Creative Agency for Brave Brands.

HARIBO

KIEST SUPERREBEL.COM

Na een uitgebreide pitch heeft HARIBO gekozen voor SuperRebel.com als bureau voor creatieve communicatie in Nederland. SuperRebel.com gaat zich richten op strategie, design, advertising en digital; Alles wat nodig is om de 'Happy World of HARIBO' aan te scherpen en verder vorm te geven. De pitch werd begeleid door Conclusion Communication Architects.


SuperRebel.com: "Van alle snoepmerken is HARIBO het leukst om voor te werken. Iedereen kent de 'Happy World of HARIBO', het is de uitdaging om dat nog scherper neer te zetten en verder vorm te geven. De ideeën zijn er, de klik is aanwezig, er staat ons niets in de weg om samen het verschil te maken."


OVER HARIBO

In 1953 is HARIBO in Nederland vanuit Breda gestart. Op de achterkant van de verpakkingen staat nog steeds de destijds geïntroduceerde slogan: "HARIBO maakt kinderen blij, ouderen horen ook daarbij". De bekende silo's (tonnetjes) met kindersnoep werden al snel een bekend beeld in zwembaden, snoepwinkels en sportkantines. Ook jouw ouders stonden daar in de rij om al vanaf 1 cent de lekkerste HARIBO snoepjes te kopen! Momenteel hebben we een nieuwe eigentijdse campagne: The Happy World of HARIBO, die af wordt geleid uit de nieuwe slogan: Kids and Grown-up's love it so, the happy World of Haribo. Hierin speelt de goudbeer een centrale rol. HARIBO staat in Nederland voornamelijk voor Fun en Feest voor de hele familie. Het assortiment voorziet in alle behoeften van de consument; of je nu houdt van fruitgom, kauwbonbons, spekjes, schuimblokken,drop, trekdrop of zoet, zuur of fruitig, HARIBO heeft voor ieder wat wils.


OVER SUPERREBEL.COM

Creative agency SuperRebel.com is opgericht in 2010. Doel: een van de meest succesvolle bureaus van de Benelux worden door creativiteit en vernieuwing. Het ambitieuze bureau houdt zich bezig met design, advertising, branded content en digital. SuperRebel,com werkt voor merken als ERU Balans, Beckers, Bison, Princess Sportsgear, House of Pertijs, Campina Valess, ING Bank, Kotug International, LambWeston.

Delen via