gezocht:
producer

SUPERREBEL.COM ZOEKT PRODUCER

Ter versterking van onze account afdeling zoeken we een Producer. Niet zo maar de eerste de beste. Een projectbegeleider pur sang die in nauwe samenwerking met de Brand manager zorgt dat alle projecten gesmeerd lopen. Een pro-actieve doorbijter, een teamplayer. Iemand die de puntjes op de i zet en het beste haalt uit zichzelf en uit het bureau, ten behoeve van de klant. Wat ons betreft kan de lat niet hoog genoeg. We willen héle blije klanten en prijswinnend creatief werk maken.

Onze nieuwe Producer is een klantgerichte teamplayer met een paar jaar relevante werkervaring die het klappen van de zweep kent waar het projectbegeleiding en projectadministratie betreft. Je verzorgt voor je projecten alle inkoop, de planning en je maakt de begrotingen. Dat doe je nauwkeurig en snel en je kunt veel projecten tegelijk aan. Samen met de Brand manager ben je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille. Je werkt daarbij samen met je collega’s van strategie, creatie en PR. Je bent een pro-actieve zelfstarter die zowel intern als bij klanten alle kansen benut en alle mogelijke verbeteringen ter sprake brengt. Spraakmakend en effectief werk is wat je drijft.
Together we can beat the ordinary

Profiel Producer
- minimaal 2 jaar relevante werkervaring
- minimaal hbo werk- en denkniveau
- organisatorisch talent en in staat om klantportefeuille excellent te bedienen in
projectbegeleiding van A tot Z
- weet een project financieel en inhoudelijk effectief en efficiënt te begeleiden
- houdt budget goed in de gaten
- in staat goede briefings en debriefs te schrijven
- teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken
- houdt zich op de hoogte van de laatste trends en inzichten


Ben jij een SuperRebel?
ga je voor spraakmakend en prijswinnend werk?
ben je een teamspeler, oplossingsgericht en met ondernemersbloed?
is ‘work hard, play hard’ ook jouw motto?
ben je een toffe collega en houd je van een grap?
weet je ons en onze klanten te verrassen met een andere kijk en een andere aanpak?

Kun je op 5 van de bovenstaande 5 vragen met JA antwoorden, word je enthousiast van het verhaal hierboven en wil je (*fulltime) werken voor verschillende mooie merken in een informele werkomgeving met leuke collega’s en dito arbeidsvoorwaarden?
Mail dan je motivatie en CV naar Iris van Nes

* voor ons gaat de inspiratie en het werken aan spraakmakend werk 24/7 door! Maar de basis is een 40-urige werkweek (de vrijmibo niet inbegrepen).