geen mensen, maar pro's.

Pro Industry is een toonaangevende speler in de uitzendmarkt. Het bureau opereert landelijk en is vooral actief in de process industry.

Een van de grote opdrachtgevers van Pro Industry is MSD, een van de grootste ontwikkelaars wereldwijd op het gebied van medicijnen voor mensen en dieren.

SUPERREBEL heeft een opvallende online en offline campagne ontwikkeld die lokaal en landelijk wordt ingezet om de juiste mensen te vinden. De campagne wordt ingezet online, in magazines en outdoor. Mensen werven wordt steeds moeilijker doordat de economie aantrekt. Daarom is creativiteit een belangrijk ingredient wapen om succesvol te blijven in de overspannen arbeidsmarkt.


OVER PRO INDUSTRY
Pro Industry is het specialistisch uitzendbureau voor de procesindustrie en marktleider in Nederland. Met 16 jaar ervaring in de uitzendbranche en een landelijk dekkend netwerk is Pro Industry de specialist in de bemiddeling van operators, monteurs, productiemedewerkers en aanverwante functies in de procesindustrie. Een succesvolle onderneming met tien vestigingen. Bij Pro Industry gaan kwantiteit en kwaliteit hand in hand. Naast de groei in het aantal vestigingen onderkennen wij als geen andere het belang van kwaliteit. Pro Industry is lid van de NBBU en SNA gecertificeerd. Tevens zijn wij vanaf 2009 VCU gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze accountmanagers ook persoonlijk VCU gecertificeerd zijn, en veiligheid van onze uitzendkrachten altijd hoog in het vaandel staat. Bij elke plaatsing die wij doen volgen wij nauwgezet alle stappen, op het gebied van veiligheid, die horen bij deze certificering. Bekijk voor meer info www.pro-industry.nl.