FOCUS OP BEZORGEN 

In opdracht van het succesvolle bedrijf Vacatrue hebben wij de naam, het logo, de positionering, de website en de campagne voor Delistaff.com ontwikkeld. Een prachtige opdracht in deze tijd waarin juist bezorging plotseling een hot item is geworden. Wij zijn dan ook ongelofelijk trots op dit helemaal nieuwe merk dat wij van A tot Z hebben mogen ontwikkelen. Naast een goed product is focus extreem belangrijk in de komende jaren. Dat heeft Delistaff heel goed door. Ze hebben een product: bezorgers. We hebben samengewerkt met X-tra Digital Agency, die de website heeft ontwikkeld.


WAAROM DELISTAFF?


Delistaff is 100% dedicated to delivery. Delistaff bezorgt de beste bezorgers en bezorg jobs. En wat ze beloven, leveren ze ook. Meer zelfs. Delistaff doet er alles aan om vacatures te vervullen.

Ze zetten hun innovatieve netwerk in en het sociale netwerk van haar bezorgers. Zo helpen ze mensen aan de perfecte baan, bijbaan of bijverdienste. Of je nu fietskoerier of koerier op je scooter, brommer, bus of auto bent.


Door de focus op bezorgers levert Delistaff het complete pakket en zorgen zij dat haar klanten onbezorgd kunnen zijn over bezorgen.

Delistaff. Delivery staff delivered.

slide
slide