DE OMME-

KEER VAN NAC

slide
slide
slide

Soms gaat het ineens draaien. Het is moeilijk aan te geven waardoor. Vorm is ongrijpbaar. Ook in het geval van NAC kunnen we niet precies aangeven wat de ommekeer was. Maar ons PR offensief heeft zeker geholpen.

De afgelopen dagen zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het realiseren van de 'mooiste business unit' van Nederland: de Gold Bar van House of Pertijs. Op het moment dat er sponsoren wegliepen, stapte House of Pertijs in. Op een manier die niemand kan ontgaan. In ieder geval de pers niet, want die sprongen er bovenop. Dat was het begin, dankzij de advertentie in De Telegraaf gaat het definitief draaien.

Samen met NAC plaatsten we een oproep aan supporters, sponsoren, medewerkers en spelers om er achter te gaan staan. Om de slechte seizoenstart te vergeten en voor een ommekeer te zorgen. Voor een keer moest het logo eraan geloven. En dan gaat het ineens draaien. NAC wint met 5-1 tegen Roda JC, op social media gaat iedereen er achter staan, negatief wordt positief. Verlies zetten we om in winst. Het linker rijtje halen we rechts in. Dit is de ommekeer.

En dat geldt ook voor PR. De beste PR is advertising en omgekeerd. Soms zorgen een opvallende business unit en een advertentie voor meer PR dan een persbericht of uitgekiend PR plan. En soms is het andersom. In beide gevallen bent u bij SuperRebel.com aan het juiste adres.