DE KRACHTIG-

STE OPLOSSING TEGEN VOCHT

Bison Vochtvreter® Ambiance bestrijdt sinds jaar en dag condens, vocht en muffe geurtjes. Om dit tijdens het natte herfstseizoen nog eens extra onder de aandacht te brengen, gaat Vochtvreter® op tv.

Vochtvreter® Ambiance maakt gebruik van de Tab+ Technology. Deze geavanceerde technologie garandeert een snellere vochtopname en maximale capaciteit. Vanwege zijn krachtige werking is Vochtvreter® speciaal geschikt voor het bereiken van een optimale vochtbalans en kan het apparaat overal in huis worden toegepast. Het mooie design in de verschillende neutrale kleuren maakt het apparaat ideaal voor gebruik in het zicht.

Waar geleefd wordt, is vocht

In huishoudens wordt veel vocht geproduceerd. Dit is afkomstig van onder andere koken, wassen en douchen. Maar ook planten en huisdieren produceren vocht. Een te hoge relatieve luchtvochtigheid kan bezittingen aantasten en zelfs invloed hebben op de gezondheid. Het is dus belangrijk dat de relatieve luchtvochtigheid in balans is.

Stijlvolle oplossing

Vochtvreter® Ambiance neemt dankzij het unieke luchtcirculatiesysteem het teveel aan vocht op en draagt zo bij aan een optimaal leefklimaat in leefruimtes. Denk daarbij aan slaapkamer, keuken, woonkamer, toilet en badkamer.

Verkrijgbaarheid

Vochtvreter® Ambiance is verkrijgbaar bij Doe-het-zelf zaken en huishoud-speciaalzaken. Het 500 gram apparaat met Tab+ Technology werkt circa twee tot drie maanden in een ruimte tot circa 50 m3, het 100 gram apparaat werkt in een ruimte tot circa 10 m3.