CLUB76

MEEST

SUCCES-

VOLLE VRIJDAG-

MIDDAGBORREL

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

De rookwolken zijn opgetrokken, de lichten zijn uit. Editie 4 van Club76 was groter en spectaculairder dan ooit. Nog nooit waren er zoveel bezoekers, zoveel ondernemers, bedrijven en politici. Als je Club76 hebt gemist, dan moet je je serieus afvragen of je wel meetelt. In ieder geval niet in de cijfers...

Indrukwekkende cijfers

Met 1500 bezoekers was dit de grootste editie van Club76 ooit. De kaarten à €25 waren binnen 3 dagen uitverkocht. Er stonden zelfs ruim 500 mensen op de wachtlijst. Indrukwekkende cijfers als je bedenkt dat Club76 alleen maar Facebook en LinkedIn inzet. Inmiddels staat de teller op de Facebookpagina op zo'n 3000 fans.

Vanaf het moment dat de eerste teaser werd geplaatst, ontstond er een enorme buzz op social media. Iedere editie is op een nieuwe, verrassende locatie. Een jaar geleden begon het in de Grote Kerk in Breda. Editie 3 was in het ubercoole pand van Lensvelt. Afgelopen vrijdag was de Techlog Campus in Breda het decor voor de meest spectaculaire editie ooit. Tijdens het evenement zelf ging de online buzz door en werden volop foto’s, video's en statusupdates gedeeld. Van enthousiaste reacties van bezoekers tot aan vragen van thuisblijvers hoe ze in hemelsnaam aan kaarten konden komen, of dat er nog iemand een kaartje over had.

Voor de laatste groep hebben we een goed advies. Word fan van Club76, houd de Facebookpagina in de gaten en zorg dat je de volgende keer ook meetelt, bij de grootste en meest spectaculaire vrijdagmiddagborrel van Zuid-Nederland.

SuperRebel.com is (samen met opricthers Jeff Vink en Maik Goos) medebedenker van Club76. en verantwoordelijk voor de volledige marketing rondom het merk en de events. Het bewijst wederom dat wij als bureau perfect weten hoe je snel merken moet bouwen en mensen in beweging krijgt. Sinds editie 3 is ook Joris Toonders (oprichter Yonego) als adviseur betrokken.