Leren voor beter

Voor Breederode Hogeschool hebben wij het nieuwe campagnethema 'Leren voor beter' ontwikkeld. Als student ben je al opgeleid in zorg en welzijn, maar als huisartsassistent, verpleegkundige of fysiotherapeut zet je de volgende stap en leer je voor beter bij Breederode.

Op dit moment zijn we samen met Breederode druk bezig om het campagnethema in verschillende communicatie-uitingen door te vertalen, waaronder de opleidingsbrochures, advertenties, banieren, online banners, social media-uitingen en de website. Als eerste is deze week de nieuwe, door SuperRebel Digital ontwikkelde website gelanceerd. Belangrijk voor Breederode, omdat alle inschrijvingen online plaatsvinden, en belangrijk als eerste uiting van de nieuwe campagne ‘Leren voor beter’. Zodra alle uitingen klaar zijn, is het tijd voor een uitgebreide case. 


Breederode Hogeschool biedt een brede keuze aan scholing in zorg & welzijn als vervolg op de mbo of hbo; van opleidingen op NLQF-niveau 6 en masters tot kortlopende cursussen en online lezingen. Door kwalitatief hoogwaardig en persoonlijk betrokken volwassenenonderwijs leiden wij mensen als professional verder op waardoor zij op professioneel en persoonlijk vlak groeien.  

Kijk voor meer informatie op www.breederode.nl.