BONNIE VAN DOORN MANAGING DIRECTOR 

Bonnie van Doorn wordt per 1 november Managing Director van SuperRebel Agency. Ze gaat het bureau samen leiden met oprichter Lodewijk Varossieau (Chief Creative Officer) en Divi van den Berg (Head of Operations) en blijft tevens eindverantwoordelijk voor strategie en account. 

Bonnie van Doorn: "SuperRebel Agency is een geweldig bureau met fantastische opdrachtgevers en veel talent. De afgelopen drie jaar hebben we het verder uitgebouwd met meerdere nieuwe disciplines, alles volledig geïntegreerd. Het verbinden van die disciplines en de regiefunctie die we steeds vaker voor klanten invullen vind ik heel erg interessant. Los daarvan kan ik als zakelijk leider het bureau verder uitbouwen. Het ondernemerschap binnen SuperRebel Agency en het sterke dna hebben ervoor gezorgd dat ik deze uitdaging met beide handen heb aangepakt'. 

Lodewijk Varossieau: "Bonnie heeft in de afgelopen jaren heel veel bijgedragen aan het bureau. Daarom leg ik de zakelijk leiding met heel veel plezier en vertrouwen in haar handen. Ik krijg op deze manier mijn handen vrij om me nog meer bezig te houden met creatie, business development en ons eigen merk. Vooral op het gebied van creatie willen we nog beter worden. Niet alleen door het maken van bijzonder werk maar ook door opleiding van talent." 

SuperRebel Agency is een onafhankelijk creatief bureau met 15 medewerkers en een portfolio met veel langlopende relaties zoals Aartsen fruit & vegetables, House of Pertijs, Burger King, Moeke, Kotug International, Happy Italy, Haribo, Zeeland, Sparta Rotterdam, BMW Renova en vele anderen.