MET EEN PLUS ACHTER
JE NAAM BEREIK JE MEER

slide
slide
slide
slide

Avans+ is de meest ambitieuze opleider van Nederland. Ze richten zich op professionals die meer uit hun carrière willen halen. Ze hebben SuperRebel gevraagd om meer uit hun communicatie te halen.

Samen met Avans+ heeft SuperRebel een big idea ontwikkeld op basis van de plus achter hun naam. Immers, met een plus achter je naam bereik je meer. Het is de plus die je op een c.v. noteert als een kandidaat je aanspreekt, als er vaardigheden zijn waarmee ze zich onderscheiden. Die plus staat centraal in de nieuwe campagne van Avans+.

De nieuwe thematische campagne is binnenkort te zien in magazines, online, op billboards en in de toekomst op tv. Daarnaast ontwikkelde SuperRebel binnen het nieuwe thema een prikkelende interne campagne: Als je denkt dat je er bent, dan ben je bij Avans+ op het verkeerde adres.


“Avans+ is een klant die perfect bij SuperRebel past. Het is de meest ambitieuze opleider van Nederland. Ze durven zich te onderscheiden, met een simpel maar sterk campagne-idee.”, aldus Lodewijk Varossieau, creative director SuperRebel.

Over Avans+

Avans+ is een landelijke opleider, toonaangevend in het verbeteren van prestaties van professionals en organisaties. Door middel van innovatieve ontwikkeltrajecten, gekenmerkt door een persoonlijke benadering en praktisch toepasbare kennisverwerving, realiseert Avans+ meetbare performanceverbetering van individuen en organisaties.