Burger king
 

GEEN TIJD VOOR BURGERLIJKE 

CAMPAGNES
 

THINK
Hier is iedere burger king. Dit is het uitgangspunt voor Burger King in Nederland. Niet alleen een vrije vertaling van de ‘klant is koning’ maar vooral ook een uiting van de Nederlandse mentaliteit.

CREATE
Zonder het ooit letterlijk te benoemen komt ‘iedere burger king’ in vrijwel alle uitingen terug. Zoals in de televisiecommercial, waarin echte restaurantgasten zich met een kroon op ontpoppen als topacteur tot de succesvolle introductie van de nieuwe veggie producten in Nederland. En natuurlijk de trots van Burger King in Nederland, de FreaKINGdel.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

PRODUCE
Voor Burger King werken we intensief samen met een aantal externe partijen, waaronder het mediabureau Viseum, foodfotografen en productiemaatschappijen. Daarnaast ontwikkelen en produceren we heel erg veel in eigen huis, waaronder tv- commercials, video, online advertising en social media.


PERFORM
Door intensief samen te werken met Burger King Nederland en het Europese hoofdkantoor in Zwitserland proberen we de performance iedere maand te verbeteren en het merk in Nederland verder uit te bouwen.