Cornaisseur

Wine with a
great story

Zolang Chardonnay nog steeds gezien wordt als het bekendste wijnmerk in Nederland, is er ruimte voor een merk dat het anders doet. Cornaisseur is zo’n vernieuwend wijnmerk, dat tegen alle wijnregels in het merk laat rijpen in plaats van de wijn.

Cornaisseur
Cornaisseur is een levensgenieter, een kenner van kwaliteit. Altijd op zoek naar bijzondere wijnen, waar iedereen van kan genieten. Wijn is om te drinken, niet om moeilijk over te doen. Of in de woorden van de Cornaisseur: “De beste fles wijn is een lege fles wijn, dan heb je in ieder geval een mooi verhaal beleeft.”

Wijnen met een verhaal
Cornaisseur is een eigen product van SuperRebel.com, dat we samen met een bekende wijnmakelaar hebben ontwikkeld. Waar de wijnmakelaar zich richt op de kwaliteit van de wijn en wij helemaal los gaan op het merkverhaal van Cornaisseur. Het idee achter Cornaisseur is om altijd een kwalitatief goede witte, rode en rosé wijn te leveren. In fles, die ongeacht de herkomst van de wijn altijd hetzelfde is. Of het nu een wijn is uit Spanje, Chili of Frankrijk, dankzij de sleeve en het herkenbare merk grijp je bij de Cornaisseur nooit mis. Of zoals de Cornaisseur het verwoordt: “Onze wijnen kunnen overal vandaan komen. Overal waar de verhalen vloeibaar zijn en de liefde voor wijn zich makkelijk laat verspreiden.”

Cornaisseur ICE: with a fresh character
Het eerste product dat bij supermarkten slijterijen wordt geïntroduceerd is Cornaisseur ICE. Een licht bruisende witte wijn, die perfect aansluit op de trend van lichte, sprankelende wijnen en cocktails. Speciaal voor deze wijn ontwikkelde SuperRebel.com een nieuw begrip op social media: de #freshtag. Een speciale hashtag waarmee je op evenementen, in de horeca of thuis je verfrissende verhalen kunt starten. Speciale karakters van ijsblokjes, waarmee niet alleen de wijn wordt gekoeld, maar ook het verhaal op een nieuwe, verfrissende manier wordt verteld. Het is typisch voor de Cornaisseur, om naast een heerlijke wijn vooral ook een lekkere campagne te ontwikkelen. Want dat is het meest verfrissende in een wereld die nog steeds draait om chateaus en Chardonnays.

slide
slide
slide
slide
slide
slide