Zzip

Oh no. Zzip yeah!

ZZIP YOUR COLD SORE AWAY

Bij SuperRebel.com zien we overal een uitdaging in, maar koortslippencrème? Zeker als je bedenkt dat we het hier over een variant van herpes hebben. Daar willen we best voor werken, maar dan wel met het uitgangspunt dat we herpes cool mogen maken. Dat het er niet gelijk uitziet alsof het een koortslippencrème is. We willen afgerekend worden op het feit, dat de komende maanden herpes wereldwijd flink viraal gaat.

Een koortslip is ook niks om dramatisch over te doen. Het is vervelend en het blijft terugkomen, dus kun je er maar beter voor zorgen dat je zo snel mogelijk weer van je koortslip af bent. Of zoals we het in de kortste brandstory ooit hebben verwoord: Oh No. Zzip. Yeah! Zzip is de snelste en meest effectieve koortslippencrème. En belangrijker nog, Zzip ziet er ook nog eens leuk en opvallend uit en doet er lekker luchtig over. Zzip your cold sore away! In de naam Zzip zit snelheid besloten. Het gevoel dat je een rits dicht zipt, of iets dat heel erg snel voorbij gaat. Zzip en weg is je koortslip.

SuperRebel.com positioneerde het merk en is verantwoordelijk voor het vernieuwende packaging design. Daarnaast ontwikkelde SuperRebel.com de internationale campagne en tv-commercial die in 14 landen te zien is, waaronder Zwitserland, Nederland, Duitsland, Spanje en de VS.

slide
slide
slide
slide
slide