PROVINCIE LAAT 55.000 FESTIVALGANGERS WENNEN IN ZEELAND

Tijdens het festival Concert at Sea staan er een weekend lang 55.000 mensen op de Zeeuwse Brouwersdam. Het grootste gedeelte van het publiek is afkomstig van buiten Zeeland. Dat maakt Concert at Sea een ideaal podium voor de Provincie Zeeland om wonen en werken onder de aandacht te brengen. Om mensen te laten wennen aan het idee dat je naast vakantie ook je leven kunt vieren in Zeeland.

Want niet iedereen houdt van Zeeland. Mooi. Alle ruimte voor pioniers. Dit is de boodschap van de campagne die SUPERREBEL ontwikkelde in samenwerking met de provincie Zeeland. Gebaseerd op het eerder gelanceerde thema van VVV Zeeland, met het idee dat Zeeland een bestemming is die een beetje schuurt, als zand in je onderbroek.

Alle ruimte voor pioniers
In de campagne tijdens Concert at Sea zijn het geen toeristen, maar zogenaamde vestigers die gezocht worden. Mensen die kansen zien in Zeeland om er te wonen, te werken en vooral te leven. Genieten van al het moois dat de provincie Zeeland heeft te bieden. De afgelopen tijd bleek dat de mariniers nog niet echt staan te trappelen. Zeeland is dan ook een provincie die vraagt om doorzettingsvermogen. Om pioniers. Mensen die een beetje tegenwind wel lekker vinden, die zich thuis voelen op de scheidslijn tussen land en zee. Zoals op de Brouwersdam, tijdens Concert at Sea. Hier draait tijdens de pauzes een video waarin we Zeeland presenteren als een provincie met volop kansen voor pioniers.


Boodschap over de bühne
SUPERREBEL ontwikkelde de campagne tijdens Concert at Sea als doorvertaling van de campagne voor VVV Zeeland. De video is het belangrijkste middel om de boodschap over de bühne te brengen. Daarnaast zijn er advertenties, posters, T-shirts en een caravan voorgesteld, die tijdens Concert at Sea dienst doet als fotostudio, waarin bezoekers zich alvast in een Zeeuwse setting kunnen laten fotograferen om te kunnen concluderen: Ik kan hier wel wennen!

Niet iedereen houdt van Bløf. Mooi.
Het driedaagse festival Concert at Sea is ooit begonnen als het feestje van Bløf. Net als Zeeland houdt ook niet iedereen van deze succesvolle Zeeuwse band. Maar uiteindelijk onder de juiste omstandigheden, op een prachtige plek zoals de Brouwersdam, onder het genot van de Zeeuwse zon,

zee en strand en een drankje erbij kan iedereen wel zeggen: Ik kan hier wel wennen. Dat is hopelijk na drie dagen genieten ook de conclusie over Zeeland als vestigingsplek.