Een Rotterdamse campagne die staat als een Wooning

Met 6 vestigingen is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. SuperRebel ontwikkelde het big idea, waarmee Wooning al drie jaar aan de Rotterdamse weg timmert: Maak van je huis een Wooning. Vraag het een echte Rotterdammer, die heb geen huis, die heb een Wooning. Met een langgerekte dubbele Rotterdamse ‘oh’. Het is letterlijk de meerwaarde, je kunt een huis hebben, maar dat maakt het nog geen Wooning. Pas met een badkamer, keuken of tegelvloer van Wooning is het echt af.

Wooning als Rotterdams icoon
Het is de ambitie van Wooning om uit te groeien tot Rotterdams icoon, vergelijkbaar met Smidt Zeevis, Bram Ladage en Schorem. Het thema sluit hier perfect op aan, want afgezet tegen een huis klinkt Wooning ineens heel erg Rotterdams. Geen spelfout of een vergissing, Wooning met dubbel ‘o’ is net zo Rotterdams als bijvoorbeeld de koopgoot.

Grootste sponsort van Rotterdam
Met alleen een thema en campagne in Rotterdam en omstreken ben je er nog lang niet. Wooning moet zichtbaar worden in Rotterdam. Niet alleen de vestigingen, niet alleen op billboards langs de snelweg, maar in het dagelijks leven van de Rotterdammer. Op radio, op Rijnmond en vooral op echte Rotterdamse evenementen. Zo is Wooning sponsor van o.a. CHIO Rotterdam, Sparta Rotterdam en zelfs hoofdsponsor en naamgever van het grootste Rotterdamse wielerspektakel, de Wooning Zesdaagse.

Maak van je huis een Wooning
Inmiddels staat de campagne van Wooning als een huis. Niet alleen in Rotterdam, maar ook ver daarbuiten. ‘Maak van je huis een Wooning’ is een thema dat met iedere uiting, iedere actie en ieder idee verder groeit. Als je een goed thema hebt, moet je daaraan vast blijven houden en blijven bouwen aan je ambitie.

Over Wooning:
Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen. Wooning is onderdeel van DMG (De Mandemakers Groep). Kijk voor meer informatie op wooning.nl.

slide
slide