NIET IEDEREEN HOUDT VAN ZEELAND. MOOI.

In de nieuwe campagne van VVV Zeeland presenteert de provincie zich precies zoals Zeeland is: eerlijk, puur en nuchter. Geen opgepoetste beelden, geen aangedikte verhalen. Geen typische vakantiebrochure. Niet iedereen houdt van Zeeland. Mooi. Want Zeeland is een land in zee. Daar moet je van houden. Of zelfs een beetje aan wennen.

SUPERREBEL heeft samen met VVV Zeeland en de provincie een campagne ontwikkeld die schuurt, zoals zand schuurt in je onderbroek. Ook daar houdt niet iedereen van. Hetzelfde geldt voor wind. Of oesters. In de campagne komen alle aspecten van Zeeland naar voren. Alle contrasten die Zeeland zo bijzonder maken en die het zo’n eigen karakter geven. En natuurlijk houdt iedereen van Zeeland. Maar dat is geen nieuws, geen boodschap die om in Zeeuwse termen te blijven, zoden aan de dijk zet. Daarom: Niet iedereen houdt van Zeeland. Mooi. Maar laten we wel wezen, hier kan iedereen wel aan wennen, toch? Dat is dan ook de overall conclusie van de campagne: #ikkanhierwelaanwennen.

De campagne start met vier commercials (geproduceerd door Studio Bilder) rondom de belangrijke Zeeuwse thema’s watersport, culinair, fietsen en kust. Daarnaast is er een groot aantal online banners ontwikkeld omdat internet hét oriëntatiemiddel bij uitstek is.

Bekijk alle films hier.