SuperRebel
ontdekt de wereld van bakken met Zeelandia

Hoe je van je frustratie je grootste onderscheid maakt.

SuperRebel heeft iets met Zeeland. Niet alleen ontwikkelden we de campagne voor VVV Zeeland, ook werden we door de Koninklijke Zeelandia gevraagd om een nieuwe positionering en brandstory te ontwikkelen. Met meer dan 31 vestigingen wereldwijd is het bedrijf uit Zierikzee één van de grootste leveranciers van bakkerijingrediënten ter wereld.

Onze ontdekkingsreis naar het ultieme onderscheid begint bij het enthousiaste verhaal van één van de bakkers van Zeelandia. Over alweer een geweldig recept van Zeelandia. Het is één van de dingen waar het bedrijf tegenaan loopt, het enthousiasme en de drang tot onderzoeken bij medewerkers. Bijvoorbeeld: Op de vraag of het aantal cakerecepten van 100 gereduceerd kan worden tot 50 komen maar liefst 200 nieuwe recepten als antwoord. En dat blijkt nu juist de kracht van Zeelandia: het zijn de ontdekkingsreizigers van de bakkerijwereld. Ze rusten niet voordat ze een oplossing hebben gevonden. Dat is waarom klanten Zeelandia bellen. Niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld.


Het resultaat is een positionering en een brandstory die door ieder land, iedere vestiging en iedere bakker van Zeelandia omarmd wordt. Keep exploring leeft binnen de organisatie en wordt enthousiast opgepakt als haakje voor de cases en succesverhalen van verschillende landen. De nieuwe positionering is inmiddels wereldwijd geïntroduceerd en vormt de basis voor de nieuwe huisstijl, nieuwe fotografie, nieuwe verpakkingen, nieuwe producten en vooral nieuwe energie. De mentaliteit die al zolang in de organisatie zat, dat het dreigde uit te groeien tot een frustratie, is nu de positieve drive wereldwijd en geeft de bakkers van Zeelandia alle ruimte om nieuwe dingen te ontdekken en de bakkerijwereld verder te ontdekken. We are Zeelandia. Keep exploring.