#firstclass
problems

In opdracht van Renova Group, een van de meest succesvolle dealerbedrijven van BMW in Nederland, heeft SuperRebel een campagne ontwikkeld voor de promotie van de BMW FIRST CLASS SELECTION. Een tweedehands BMW rijdt eerste klas. Als koper krijg je dezelfde privileges als een nieuw-koper en word je met dezelfde egards behandeld. Sterker nog, een BMW uit de First Class Selection biedt extra voordeel ten opzichte van een nieuwe BMW, maar daarover later meer.

Op het oog is de BMW uit de First Class Selection een nieuwe BMW. Maar er zijn toch een paar kleine verschillen, die je zou kunnen opvatten als nadeel. Of voordeel, het is maar net hoe je het bekijkt. Bijvoorbeeld de kleur. In tegenstelling tot een nieuwe BMW is een First Class BMW niet in alle kleuren verkrijgbaar, dus ook niet in de kanariegele kleur die je vrouw graag wil.

Hetzelfde geldt voor de originele boekjes. Alles is aanwezig, alles is origineel. Het enige wat niet meer origineel is, is de prijs. Wat misschien ook als nadeel kan worden ervaren is de voorpret. Bij een nieuwe auto loopt de levertijd soms flink op en kun je je weken lang verheugen op je nieuwe BMW. In het geval van een First Class Selection BMW duurt de voorpret maar een paar dagen. De kleine, onbenullige nadelen die je ondervindt bij het kopen van een BMW uit de First Class Selection. Zoals het goed zetten van je spiegels en stoel, het opzoeken van je favoriete radiozender en het ontbreken van maandenlange voorpret en het ontbreken van het originele prijskaartje. Allemaal onder de noemer #FirstClassProblems.

De campagne is straks zichtbaar online, in social media (luxe problemen met de hashtag #firstclassproblems) en natuurlijk instore.

slide
slide
slide