Flexibel Sporten

Insight
Naast sporten met een abonnement, introduceert Sporttegoed.nl een nieuwe manier van sporten: zonder abonnement sporten, waar en wanneer je wilt.

Sporttegoed was de eerste, maar niet meer de enige die dit concept aanbiedt. Links en rechts wordt het gekopieerd, tot aan de pay off aan toe. De belangrijkste keuze was dan ook om Sporttegoed te positioneren als nieuwe manier van sporten: Flexibel sporten.

Idea
Voor de introductiecampagne hebben we ons in alle bochten moeten wringen, met als resultaat een flexibel campagne-idee, waarmee je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt. Met flexibel sporten vertalen we voor de verandering niet de key visual, maar het model door naar de verschillende middelen. In outdoor en print, maar vooral in de vele bannerformaten online levert dit een opvallend, eigen beeldverhaal op. Flexibeler dan dit wordt sporten niet.

Results
Met de campagne beschikt Sporttegoed over een eigen verhaal, waarmee het concurrenten de pas afsnijdt. Er is er maar een partij die flexibel sporten aanbiedt, en dat is Sporttegoed.nl. Het levert SuperRebel.com na ‘Meest geïntegreerd’ nu ook de titel ‘Meest flexibel’ op, en daar zijn we bijzonder trots op.

slide
slide
slide