QRTSJING IS KASSA VOOR CM

Nieuwe betaalmethodes zijn er genoeg. Maar er is er maar één die het betalingsgedrag voorgoed verandert. QRTSJING rekent af met bankpasjes, identifiers, acceptgiro’s, pinapparaten en cash. Het is kassa voor iedereen die factureert, afrekent of betaalt. Het Bredase bedrijf CM is in samenwerking met SUPERREBEL verantwoordelijk voor de ontwikkeling van QRTSJING, waarbij SUPERREBEL de positionering, naam en het
big idea heeft ontwikkeld. Dit is de eerste opdracht die SUPERREBEL heeft mogen doen voor CM.

In landen als China en Zuid-Afrika is afrekenen met een QR-code al heel erg normaal. Dankzij QRTSJING rekent straks de rest van de wereld af met een QR-code. Net als de naam al doet vermoeden is het een handeling die iedereen begrijpt: scannen, betalen en QRTSJING! De campagne die SUPERREBEL heeft ontwikkeld wordt binnenkort uitgerold in diverse media te beginnen met online advertising en events. Maar uiteindelijk is QRTSJING zelf de beste reclame ooit, want hoe meer ermee betaald wordt, hoe vaker de QRTSJING jingle te horen is. Want QRTSJING is kassa voor iedereen. Luister hier hoe dat klinkt.

Klinkt QRTSJING ook als kassa voor jouw bedrijf? Ga dan naar QRTSJING.com en vraag direct jouw eigen unieke code aan.


Over CM:
Sinds de opkomst van mobiel zijn bedrijven op zoek naar de beste manier om de consument hierop te bereiken. Sinds 1999 helpt CM bedrijven hiermee door het dagelijks verbeteren van het beste platform voor Messaging, Betalingen, Voice en Identificatie. CM biedt via één platform een hybride oplossing waarmee bedrijven hun doelgroep bereiken. Kijk voor meer informatie op www.cm.com.

slide
slide