sm_superrebel_nac_telegraaf_16092013_v2.png
sm_nac_ommekeer_telegraaf_med_res_v2.jpg

Dit is de ommekeer

NAC is het seizoen nog nooit zo slecht begonnen. Een overwinning laat al maanden op zich wachten. Supporters beginnen te morren, sponsoren lopen weg.

Paul Pertijs, fervent NAC-supporter en eigenaar van de Bredase juwelier House of Pertijs kan het niet langer aanzien en besluit tegen de stroom in dat hij een skybox wil. Maar dan wel een spraakmakende skybox, die past bij de uitstraling van House of Pertijs. Samen met SuperRebel.com wordt de Gold Bar ontwikkeld, de meest luxueuze skybox ooit. Dit nieuws, breed opgepakt door de lokale en landelijke pers zorgt voor zoveel positieve energie bij NAC, dat je voelt dat het gaat draaien. Als er dan op zondag voor het eerst wordt gewonnen, met maar liefst 5 tegen 1 in Kerkrade dan is de ommekeer een feit. Een in het geheim ontwikkelde advertentie in de Telegraaf op maandag onderstreept het positieve gevoel en vraagt supporters, sponsoren, medewerkers en spelers om achter NAC Breda te gaan staan en zo samen te zorgen dat het weer gaat draaien.

Er zijn supporters die het omdraaien van het logo een doodzonde vinden, er vallen harde woorden, maar het merendeel van de duizenden reacties zijn heel erg positief. Er wordt volop over de advertentie gediscussieerd en op verschillende blogs wordt de tekst uit de advertentie aangehaald. Als NAC Breda dan ook de volgende drie wedstrijden wint, is er echt sprake van een echte ommekeer en is zelfs het ‘linkerrijtje’ in zicht.

slide
slide
slide