Screw the crisis

Insight
Het aftellen is begonnen. Op 7 september 2012 wordt Juwelier Pertijs in Breda House of Pertijs: de eerste ‘watches and jewelry concept store’ in de wereld. Concrete Amsterdam tekende voor de spectaculaire verbouwing van het nieuwe pand, SuperRebel.com voor de nieuwe huisstijl en campagne.

Idea
Goud is mooi, het is exclusief. Maar ook provocerend, uitgesproken en decadent. In een tijd dat alles verantwoord en minder moet, gaat House of Pertijs vol voor goud. Tegen de stroom in: Screw the crisis! Bij House of Pertijs is alles goud wat er blinkt. De nieuwe campagne is een afspiegeling van het interieur en de beleving. De zwart/wit fotografie van Elmar Krop geeft de sfeer weer, maar met het bladgoud maakt House of Pertijs een statement. De eerste uitingen worden geplaatst in Linda, Quote en Elsevier.

Results
Je moet maar durven, midden in de crisis een spectaculair nieuw pand openen en 24-karaat goud als huisstijlkleur kiezen. Dat vraagt om lef en visie. Wie wil weten waar dat toe kan leiden, moet SuperRebel.com en House of Pertijs in de gaten houden, want dit is pas het begin: de introductiecampagne en de opening slaan alles.

slide
slide
slide
slide