Pertijs

gold diggers only

Na maanden van verbouwen en voorbereiding is het eindelijk zover: The first watches and jewelry concept store in the world, House of Pertijs is geopend.

Onthullende Grand Opening
Naar de Grand Opening werd reikhalzend uitgekeken. In de aanloop naar het feest werd een gouden teaser campagne ingezet en werden 500 'Gold Diggers' uitgenodigd om als eerste House of Pertijs te mogen ervaren. Aan Winston Gerschtanowitz, zelf een groot liefhebber van exclusieve horloges, was het de eer om het spectaculaire, nieuwe House of Pertijs te onthullen. Na het wegvallen van het zwarte doek konden de gasten genieten van een juwelierszaak zoals ze die nog nooit hebben gezien.

Juwelier nieuwe stijl
Het concept achter House of Pertijs is uniek. In de nieuwe zaak worden topmerken juwelen en uurwerken van onder andere IWC, Omega, Piaget, Chopard, Breitling, Bron, Artur Scholl, Schoeffel, Tirisi en Roberto DeMeglio gecombineerd met luxe lifestyle producten zoals zonnebrillen, gadgets, bijzondere boeken en moderne kunst. Daarnaast is ruimte gereserveerd voor een horlogemaker en goudsmid, voor het maken van eigen ontwerpen en het doen van reparaties.

Interieur met een hart van goud
Het interieur van House of Pertijs is misschien wel de grootste bezienswaardigheid. Het hart wordt gevormd door een levensgrote goudstaaf van ruim negen meter, die uiteenschuift in verschillende gouden segmenten, waarin de juwelen en horloges worden getoond. Na sluitingstijd schuiven de delen weer in elkaar en vormen ze een met 24-karaat bladgoud beklede kluis. Het ontwerp is van architect Rob Wagemans van Concrete Amsterdam, die eerder tekende voor De Supperclub, Citizin M en het Mercedes Benz Museum in Stuttgart.

De 'Gold digger' campagne
In de weken voorafgaand aan de opening werd een campagne ingezet, die net als House of Pertijs zelf, zijn gelijke niet kent. De campagne begon met het duurste billboard ter wereld, bekleed met 24-karaat goud en het thema 'Screw the crisis'. Het billboard werd opgevolgd door een stijlvolle abricampagne waarin verschillende items uit de nieuwe collectie van House of Pertijs in goud werden gepresenteerd, waaronder vijf met de hand gemaakte posters van echt 24-karaat bladgoud. Nu House of Pertijs open is, gaat de campagne verder en vormen de sfeervolle jaren '60 beelden en opvallende gouden accenten een verlengstuk van de unieke beleving van luxe en exclusiviteit die House of Pertijs biedt: For gold diggers only.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide