Pertijs

Greed magazine

Wat is een leven zonder zonde? Wat als er niets valt te begeren, niemand om jaloers op te zijn? Als je niet meer opgewonden raakt van mooie spullen, wat heeft het dan nog voor zin? Laten we wel wezen, zonder zonde zouden we nog steeds naakt en onwetend rondlopen. Zonde geeft het leven glans! Door de eeuwen heen hebben de zeven hoofdzonden kunstenaars geïnspireerd. Ooit was het de Paus die ons waarschuwde voor een leven in zonde, maar gelukkig was daar Gordon Gecko die ons liet zien dat het fantastisch kan zijn: Greed is Good!

Ook SuperRebel.com heeft zich door de zeven hoofdzondes laten inspireren en ontwikkelde GREED Magazine voor House of Pertijs. De eerste zonde in een reeks van zeven. Het eerste magazine voor gold diggers en sugar daddies. Laat het beest in je los, graaf erin en laat je verleiden. Voed de begeerte. Bereid je voor op het meest inspirerende, begerenswaardige, lustopwekkende, jaloersmakend mooie magazine ooit.

Greed Magazine is het begin van de nieuwe campagne, waarmee House of Pertijs zich weer van de mooiste en meest uitgesproken kant laat zien. Een campagne die past bij 'The first watches and jewelry concept store in the world' en de drive om het anders te doen. Gezien de aanvragen van de pers om bij de lancering van Greed Magazine, is House of Pertijs weer in deze opzet geslaagd en wordt het een spraakmakende campagne. Binnenkort meer, maar nu eerst Greed Magazine. Greed is good!

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide