sm_hop_greed_campagne_a4_grid_staand3.jpg
sm_hop_greed_campagne_a4_grid_staand.jpg

Greed campaign

Insight
Wat is een leven zonder zonde? Wat als er niets meer valt te begeren, niemand om jaloers op te zijn? Als je niet meer opgewonden raakt van mooie spullen, wat heeft het dan nog voor zin? Zonder zonde liepen we nog steeds naakt en onwetend rond. Zonde geeft het leven glans.

Idea
Voor House of Pertijs ontwikkelden we een campagne rondom de zeven hoofdzondes. Nu eens niet met een opgestoken vinger of als waarschuwing, maar de zonde gepresenteerd als een genot, een vreugdevuur der ijdelheden. En met een korrel goud. De boodschap? Wie zich eens flink wil bezondigen aan jaloersmakend mooie spullen gaat naar House of Pertijs. In de campagne laten we geen middel onbenut om de begeerte aan te wakkeren. Iedere uiting geeft een andere zonde glans. Er is, geheel in het licht van de campagne een overdaad aan middelen ontwikkeld. Het begon met Greed Magazine, het meest inspirerende, begerenswaardige, lustopwekkende, jaloersmakend mooie magazine ooit. Maar al snel greep de begeerte om zich heen en infecteerde ‘Greed’ het straatbeeld met een opvallende outdoor campagne rondom kerst, verschillende advertenties in glossy’s, manshoge posters op de winkelvloer, een verleidelijke etalage en veel pers.

Results
House of Pertijs is de lokale retailer die durft en vooral ook doet. En dat betaalt zich uit, niet alleen aan de kassa, maar zeker ook in aandacht voor de campagne en voor House of Pertijs zelf. Greed is een campagne waar over wordt gepraat en die niet onopgemerkt aan je voorbij gaat.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide