HEEL TIEL KIJKT ERNAAR UIT

Bellevue is het mooiste Grand Café om naar uit te kijken. Van ’s ochtends tot ’s avonds. Naar de koffie, de borrel, de lunch en het diner. Het prachtige uitzicht, de mensen en de beleving.


Het karakteristieke pand en het eigenzinnige karakter. Het mooiste terras aan de Waal. Kijk er met al je zintuigen naar uit. Proef de sfeer, geniet van de heerlijke gerechten en voel je welkom. Iedere keer opnieuw. Want Bellevue heeft alles om naar uit te blijven kijken. BelleVue is de nieuwste aanwinst van Meyer Beheer, de succesvolle horecagroep waar ook Moeke Bar & Keuken onderdeel van is.


SuperRebel Agency kreeg de opdracht om samen met het marketing team van Meyer Beheer niet alleen de positionering van dit nieuwe restaurant te bedenken, maar ook het logo, de complete huisstijl, de pay-off, het ontwerp voor de website en de campagne. Van A tot Z hebben we alles mogen ontwikkelen.


Inmiddels is Bellevue geopend en de eerste reacties zijn heel erg positief en veelbelovend. Reserveer een keer een tafeltje zouden wij zeggen. Dan heb je iets heel leuks om naar uit te kijken. En wij kijken alvast weer uit naar de volgende uitdaging. 

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide