Het mooie van 15+

Insight
In de modewereld draait alles om een perfect uiterlijk. Om er jong en mooi uit te zien smeren vrouwen zich arm aan beautycrèmes.

Idea
Er goed uitzien begint niet met een dieet, afslankproduct of beautycrème. Het begint met goed en verantwoord eten. Dat is de boodschap van ERU Balans 15+, de lichtste en lekkerste smeerkaas. Deze boodschap is verpakt als ultieme beautycampagne, waarin voormalig model Renate Verbaan het product aanprijst als haar beautygeheim: in plaats van een crème smeert zij met ERU Balans. Samen met fashionfotografen en regisseurs Petrovski+Ramone is er een eigen wereld gecreëerd, die balanceert tussen beauty en het ontnuchterende van smeerkaas. Met andere woorden: de balans tussen goed eten en er goed uitzien.

Result
De campagne wordt breed uitgerold. De aftrap is op de Libelle Zomerweek, met de onthulling van het beautygeheim van Renate Verbaan. Dit is het moment waarop de tv-commercial en de websitelive gaan, de advertenties worden geplaatst, de outdoor campagne start en de vrachtwagens gaan rijden. En natuurlijk mag een beautygeheimen app op Facebook niet ontbreken.

slide
slide
slide
slide
slide